Juvenil A – FC Barcelona: partit transcendental

El Juvenil A afronta un partit complicat contra el líder de la Divisió d’Honor, el FC Barcelona. El duel es disputa aquest dijous (20:00 h) al Narcís Sala. Els andreuencs necessiten obtenir bons resultats en les cinc jornades que queden per assolir la permanència, començant per l’encontre contra els culers.

El Juvenil A ha encadenat quatre derrotes consecutives, cosa que ha fet que els quadribarrats estiguin en zona de descens. No travessen un bon moment els andreuencs i reben aquest dijous al Narcís Sala el FC Barcelona, el líder de la lliga. Els culers només han perdut un partit, contra el CD San Francisco, i han sumat 16 dels últims 18 punts possibles.

En el partit de la primera volta el conjunt dirigit per David Prats va plantar cara al Barça. Els andreuencs es van defensar de forma eficaç durant els primers 60 minuts de joc, però els culers a la recta final del matx es van acabar imposant per 4-0.

El Sant Andreu afronta les cinc jornades que queden com finals. Està 1 punt per sota del Gimnàstic Manresa i dos del CF Lleida Esportiu Terraferma, que tots dos equips estan fora del descens. La lluita per assolir la permanència està molt igualada.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS