Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Nova jornada pels equips quadribarrats. Tots tres juguen aquest diumenge. El Juvenil A juga al Narcís Sala contra el RCD Espanyol (17:00 h) i posteriorment disputarà el seu partit el Femení a l’estadi quadribarrat enfront del Futbol Club Sant Cugat (19:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CF Unificación Llefià (12:00 h). 

Juvenil A – RCD Espanyol

Amb les tres derrotes consecutives, el Juvenil A ha entrat en zona de descens. Aquest diumenge a les 17:00 h els quadribarrats reben al Narcís Sala el RCD Espanyol, el cinquè classificat. Els andreuencs necessiten sumar, però enfront tindran un rival complicat. Els blanc-i-blaus, però, no arriben en un bon moment, ja que fa dues jornades que no guanyen (un empat i una derrota).

L’equip dirigit per David Prats si vol aconseguir l’objectiu de la permanència, ha de començar a obtenir resultats positius, sobretot al Narcís Sala. El rival en la lluita per eludir el descens, el Club Gimnàstic Manresa, està un punt per sobre en la classificació. Queden sis jornades, que seran sis finals.

CF Unificación Llefià – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat, com el Juvenil, també encadena tres derrotes consecutives i ha baixat fins a la sisena posició a la classificació, amb 37 punts. La desfeta per 4-5 en la passada jornada enfront del Sant Andreu de la Barca ha estat especialment dolorosa. El Sant Andreu Atlètic vol capgirar la dinàmica i tindrà la possibilitat de fer-ho aquest diumenge al camp del CF Unificación Llefià (12:00 h).

El Llefià arriba el duel empatat a punts amb els quadribarrats, però tampoc travessa una bona ratxa, amb un empat i una derrota en les darreres dues jornades. Les posicions capdavanteres a la taula classificatòria s’han distanciat, sobretot el líder, el CF Escola Esportiva Guineueta, que es troba a quinze punts. Tot i això, el Sant Andreu Atlètic vol tornar al camí de la victòria i acabar la lliga en la millor posició possible.

Femení – Futbol Club Sant Cugat

El Sant Andreu rep diumenge a la tarda (19:00h) el FC Sant Cugat al Narcís Sala. Les andreuenques afronten aquest partit amb tranquil·litat després de la victòria de la setmana passada i del punt sumat la jornada anterior. Ara són novenes amb 23 punts, els mateixos que el seu rival. El Sant Cugat també va guanyar la setmana passada i ha sumat set dels últims dotze punts disputats.

Entre la zona mitjana de la classificació i la zona baixa hi ha pocs punts de diferència, i resten onze partits per a acabar la lliga. L’objectiu del Sant Andreu és evitar patiments a les últimes jornades, i per això cal sumar un nou triomf al Narcís Sala que permeti de continuar escalant posicions.

Imatge: Lluís Serrat (L’Esportiu).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS