Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Cada cop sumar punts és més important per assolir els objectius. El Juvenil A aquest dissabte es desplaça al camp del Club Gimnàstic de Tarragona (16:00 h) i necessita obtenir un bon resultat per sortir del descens. El Sant Andreu Atlètic visita l’estadi del CD Montcada aquest diumenge (12:00 h) i el Femení rep al Narcís Sala aquest diumenge al CD Fontsanta-Fatjó (16:30 h).

Club Gimnàstic Tarragona – Juvenil A

Queden 4 jornades. Resten 12 punts per jugar-se. El Juvenil A està en una situació complicada, en zona de descens, i a dos punts de la salvació, que la marca el CF Lleida Esportiu Terraferma. A més els andreuencs tenen el gol average perdut amb els lleidatans. L’equip dirigit per David Prats es desplaça aquest dissabte (16:00 h) al camp del Club Gimnàstic de Tarragona, que són els desens a la classificació, set punts per sobre del Sant Andreu.

El Gimnàstic Tarragona no travessa un bon moment. Fa set partits que no guanya, dels quals quatre han estat derrotes. Per altra banda, el Juvenil A també està en una ratxa complicada, amb cinc derrotes consecutives i vuit desfetes en les últimes nou jornades. Per assolir la permanència cal sumar una victòria al camp del Nàstic. És una autèntica filial pel conjunt quadribarrat.

CD Montcada – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic va tornar a vèncer la darrera jornada, després d’haver encadenat quatre derrotes consecutives. Amb aquesta victòria ha refermat la vuitena posició i ara el conjunt quadribarrat vol tornar a tenir una bona dinàmica per acabar la lliga en la màxima posició possible. Resten 10 jornades. Per continuar amb els bons resultats, els andreuencs es desplacen aquest diumenge al camp del CD Montcada (12:00 h).

Els montcadencs són desens a la classificació amb 32 punts. És un equip irregular com a local, de dotze partits n’ha guanyat quatre, n’ha empatat quatre i n’ha perdut quatre. El Sant Andreu Atlètic vol tornar a obtenir una victòria com a visitant, fet que no succeeix des de fa sis jornades. El filial andreuenc es troba a quinze punts del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. És molt complicat que els quadribarrats puguin lluitar per la primera posició, però volen acabar la lliga amb les millors sensacions possibles en la primera temporada a la Segona Catalana després d’haver assolit l’ascens l’anterior temporada.

Femení – CD Fontsanta-Fatjó

El Sant Andreu rep el CD Fontsanta-Fatjó diumenge a la tarda al Narcís Sala (16:30h). Les andreuenques tornen a la competició després que s’ajornés el partit de la setmana passada contra l’AEM, que es disputarà finalment el dissabte 24. Les quadribarrades són ara mateix onzenes amb 23 punts, amb aquesta jornada pendent.

Per la seva banda, l’equip de Cornellà ocupa la quarta posició de la classificació amb 36 punts. El Fontsanta-Fatjó arriba a l’estadi andreuenc en bona dinàmica després d’haver sumat tres victòries consecutives i vuit en els últims nou partits. Es tracta, per tant, d’un partit complicat pel Sant Andreu, que va ser capaç de derrotar les visitants a domicili a la primera volta (1-3).

Imatge: Cedida

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS