Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

A poc a poc s’arriba a la recta final de la temporada. El Juvenil A rep aquest dissabte (16:00 h) al Narcís Sala el RCD Mallorca, amb la necessitat dels andreuencs de sumar una victòria. Si no ho fan, pràcticament s’acomiadarien de les possibilitats d’assolir la permanència. El Sant Andreu Atlètic, en una situació més còmode, juga aquest diumenge (18:00 h) a l’estadi quadribarrat contra el CE Llavaneres. Per últim, el Femení té doble ració aquest cap de setmana. Dissabte a les 16:00 h es desplaça al camp del SE AEM per disputar el partit ajornat de la jornada 22 i el diumenge visita el feu del Futbol Club Viu Riuprimer (13:00 h) corresponent a la jornada 24.

Juvenil A – RCD Mallorca

La situació del Juvenil A és crítica. Resten tres jornades per disputar-se i els andreuencs es troben a tres punts de la salvació, que la marca el CF Lleida Esportiu Terraferma. A més, el conjunt dirigit per David Prats té el gol average perdut amb els lleidatans. Els quadribarrats necessiten obtenir el triomf aquest dissabte (16:00 h) al Narcís Sala, que seria vital per a les aspiracions del Sant Andreu, enfront del RCD Mallorca.

El Juvenil A ha encadenat sis derrotes consecutives, cosa que li ha fet entrar en zona de descens. La pitjor ratxa de resultats de la temporada. En plena lluita per la salvació, els andreuencs reben un dels rivals punters de la categoria. El RCD Mallorca és el tercer classificat, empatat a punts amb el segon, el Real Zaragoza. Serà un duel complicat pel Sant Andreu, ja que necessita vèncer a un equip de la zona alta de la classificació i haurà de mirar de reüll als resultats de la resta de conjunts. S’ha de lluitar fins al final, i això passa perquè els homes entrenats per David Prats obtinguin els tres punts aquest dissabte.

Sant Andreu Atlètic – CE Llavaneres

El Sant Andreu Atlètic ha reconduït el camí i ha obtingut dues victòries en les darreres dues jornades. Aquests resultats l’han fet escalar fins a la setena posició a la classificació. Els andreuencs es troben a la zona tranquil·la de la lliga. El filial quadribarrat rep aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala el CE Llavaneres.

Els llavanerencs són els penúltims a la lliga. Han encadenat quatre derrotes consecutives. Només han aconseguit guanyar dos partits, que van ser a principi de temporada. De fet, la darrera victòria és del passat 23 de setembre. Des d’aleshores, sis empats i quinze desfetes. El Sant Andreu Atlètic vol acabar la lliga en la millor posició possible, per això vol oferir una nova victòria a l’afició aquesta jornada.

SE AEM – Femení (Jornada 22)

Aquest dissabte (16:00 h) al camp del SE AEM, el Femení té el primer partit que disputarà aquest cap de setmana. El duel és el corresponent a la jornada 22, que va ser ajornat.

L’AEM és el sisè classificat amb 28 punts, dos més que el Sant Andreu, que es troba a l’onzena posició. Les lleidatanes, però, no travessen un bon moment, ja que han perdut els tres últims partits, la seva pitjor ratxa de la temporada. El Femení vol aprofitar les bones sensacions de les darreres jornades per endur-se un bon resultat del camp de l’equip lleidatà, en el primer dels dos duels de lliga que disputa aquest cap de setmana.

Futbol Club Vic Riuprimer – Femení (Jornada 24)

El Femení aquest diumenge es torna a desplaçar per jugar al camp del Futbol Club Vic Riuprimer (13:00 h) en el duel corresponent a la jornada 24. Serà un partit complicat per a les andreuenques, ja que les vigatanes són les segones classificades, amb 45 punts.

A més, cal tenir en compte el desgast físic del dia anterior que hauran tingut les futbolistes del Sant Andreu. El Femení es troba sis punts per sobre del descens i resten set jornades per disputar-se. Cal afegir també que, entre les quadribarrades, les onzenes classificades, i la Fundació Atlètic Vilafranca, el cinquè, només hi ha tres punts de diferència. Per tant, la classificació a la zona mitjana està molt igualada.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS