Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

Aquest cap de setmana juguen el Sant Andreu Atlètic i el Femení. Les quadribarrades afronten un desplaçament complicat al camp del SE AEM aquest dissabte (16:30 h) i amb l’objectiu d’allunyar-se del descens, ja que les andreuenques es troben tres punts per sobre de la zona calenta de la classificació. Per altra banda, el filial quadribarrat rep al Narcís Sala el Futbol Club Sant Adrià aquest diumenge (18:00 h). Els adrianencs són els cuers de la lliga.

Sant Andreu Atlètic – Futbol Club Sant Adrià

El Sant Andreu Atlètic es troba en una mala dinàmica de resultats, amb quatre derrotes en les darreres quatre jornades. Aquests mals resultats han fet que els andreuencs baixin fins a la vuitena posició a la classificació. L’objectiu passa per acabar la temporada en la millor posició possible, tot i que es preveu difícil lluitar per la primera plaça, ja que el líder, el CF Escola Esportiva Guineueta, es troba a quinze punts. El conjunt entrenat per Gerard Lucas pot retornar a la bona dinàmica de resultats, ja que rep al Narcís Sala aquest diumenge (18:00 h) el cuer de la lliga, el Futbol Club Sant Adrià.

Els adrianencs només han guanyat un partit i va ser el passat 4 de novembre enfront del CP Sarrià (2-3). En la resta de duels han obtingut tres empats i dinou derrotes. El filial quadribarrat vol oferir una victòria a l’afició, i en un encontre disputat Narcís Sala, fet que no es produeix des del passat 21 de novembre en el matx contra la Fundación Privada Hermes (4-1).

SE AEM – Femení

Després de la derrota patida la setmana passada contra el Sant Cugat al Narcís Sala, el Sant Andreu es desplaça a Lleida per a enfrontar-se a l’AEM, un equip que ocupa la cinquena posició amb 28 punts. Les andreuenques, amb 23, són ara onzenes empatades amb dos equips més i enmig de la lluita per a escapar-se de la zona de descens.

El partit serà aquest dissabte (16:30h). Les lleidatanes acumulen dues derrotes consecutives, mentre que el conjunt quadribarrat intentarà treure un resultat positiu per a tornar a sumar a domicili, on presenten millors números que a casa.

Imatge: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS