Punt positiu contra el Terrassa (0-0)

El Sant Andreu ha sumat un punt positiu contra el Terrassa al Narcís Sala. El partit ha estat igualat i ha comptat amb poques ocasions de gol, atès que les defenses s’han imposat als atacs. Els andreuencs mantenen la distància amb els egarencs i se situen segons i amb set punts d’avantatge respecte del cinquè a l’espera del partit entre La Pobla i L’Hospitalet.

El duel entre els quadribarrats i els terrassistes es presentava com un gran partit de futbol entre dos rivals directes en la lluita per la promoció d’ascens. La realitat, però, ha estat un encontre igualat en línies generals i amb poc joc ofensiu. Les precaucions dels dos equips ha primat les defenses i ha minvat els jugadors més ofensius d’ambdós conjunts.

La pilota aturada ha estat un recurs recurrent per a generar perill. Amb serveis de córner i les faltes laterals, juntament amb les centrades des de la banda, el Sant Andreu i el Terrassa s’han testejat mútuament. Segovia només ha intervingut per posar els punts en una centrada enverinada, mentre que Ortega ha evitat un gol en pròpia porteria de Pastells en l’intent de rebutjar una centrada de Josu.

Jordi Méndez va completar un gran partit.

A la segona meitat, ha semblat que el partit s’animava. Kuku ho ha provat de volea després d’una bona recuperació de Llamas, però Ortega ha blocat (47′). El Terrassa ha respost amb un xut de Nils Puchades rebutjat per Segovia amb una bona intervenció (53′), i el Sant Andreu ha tingut una nova oportunitat generada per una gran acció d’Elhadji finalitzada amb un xut de Dani Guerrero que ha sortit per pocs centímetres (58′).

Elhadji i Josu han provat Ortega des de mitja distància i de falta directa, però el porter visitant ha estat atent i ben col·locat. El partit ha tornat a igualar-se, amb moments per als dos equips. A la recta final, l’oportunitat més clara ha estat per Daisuke. El davanter japonès ha rebut una passada llarga i el seu intent de vaselina ha sortit per sobre del travesser (84′).

Així doncs, el Sant Andreu ha sumat un punt positiu contra el Terrassa que permet que els andreuencs siguin segons i augmentin a set la distància respecte del cinquè. El partit entre L’Hospitalet i La Pobla de Mafumet marcarà on acaba la jornada l’equip d’Azparren.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Guerrero, Víctor, Josu (Alberto, 89′), David López (Alfred, 62′), Kuku i Elhadji (Óscar Muñoz, 68′).

Terrassa FC (0): Ortega, Pastells, Yayá, Valls, Guti (Daisuke, 65′), Guzmán, Ferreira, Carreón (Raúl Torres, 63′), Fran Piera (Toro, 82′) i Nils Puchades.

Àrbitre: Sr. Jarit Mesa (del. Girona), ha amonestat Kuku (20′), Guerrero (51′) i Llamas (88′) pels locals i Joan Pallàs (32′) i Nils Puchades (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha homenatjat a Kamal Shamo, un refugiat yazidita que ha fet el servei d’honor.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-1 CE Europa
FC Vilafranca 0-1 UE Castelldefels
FC Santboià 1-2 UE Figueres
RCD Espanyol ‘B’ 1-1 AE Prat
FC Santfeliuenc 1-2 CF Reus Deportiu ‘B’ 
UA Horta 0-2 Cerdanyola del Vallès FC
Palamós CF 1-1 UE Vilassar de Mar
EC Granollers 2-0 CF Gavà
CF Pobla de Mafumet 1-1 CE L’Hospitalet

CLASSIFICACIÓ (J32)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS