Triomf per a somiar (0-2)

Victòria importantíssima del Sant Andreu a Vilafranca. Els gols d’Óscar Muñoz i de Josu a la primera part han decantat el partit a favor dels andreuencs, que han jugat un gran encontre. L’equip de Mikel Azparren aconsegueix la tercera plaça i retalla la distància amb el segon classificat.

El Sant Andreu ha mostrat avui la seva cara més ambiciosa i seriosa en un gran partit contra el Vilafranca. L’equip de Mikel Azparren ha superat el conjunt local en tot moment i ha deixat el duel sentenciat a la mitja part. Després del descans, els andreuencs han gestionat l’avantatge, han pogut ampliar el marcador i pràcticament no han patit en defensa.

De seguida s’ha pogut comprovar que el Sant Andreu havia saltat a la gespa conscient de la importància de la victòria. Elhadji (10′) i Josu (11′) ho han provat amb dos xuts des de fora l’àrea rebutjats per Miguel Ramos. El porter vilafranquí ha rebutjat un nou tir de Josu, però Óscar Muñoz ha afusellat la porteria en recollir l’esfèrica (21′).

No hi havia moment per a l’especulació. Noguera ha estavellat un xut al travesser i el xut posterior de Josu també ha picat contra el metall (26′). El Vilafranca ha tingut una bona ocasió en una jugada individual de Fran Álvarez, però la seva rosca no ha trobat porteria (36′). Abans del descans, el futbol ha premiat la incansable pressió d’Elhadji. El ‘9’ andreuenc ha forçat una pèrdua, Juanan ha obert a la banda per Óscar i aquest ha assistit Josu, que amb sang freda ha batut Ramos (41′).

El doble avantatge ha donat tranquil·litat als quadribarrats, que a la segona meitat han gestionat el marcador amb comoditat. Víctor Alonso, a peu parat, ha estat a punt de marcar un autèntic golàs, però el travesser ha tornat a rebutjar el xut (53′). A la porteria andreuenca, entre Segovia i el pal han evitat que Pol Via escurcés la diferència (65′).

El perill del Vilafranca ha estat escàs, i el Sant Andreu no ha patit en excés gràcies a l’excel·lent treball defensiu de tot l’equip. A la recta final, Elhadji ha pogut anotar el 0 a 3 en un xut mossegat que ha superat el porter, però un defensor ha arribat just a temps per a rebutjar-lo sobre la línia de gol (80′).

Els marcadors de la jornada han situat el Sant Andreu com a tercer classificat (50 punts) superant el Prat (48), escurça la distància amb L’Hospitalet (54) i eixampla el marge respecte dels perseguidors (46). Diumenge vinent, els quadribarrats rebran la visita del Vilassar de Mar al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FC Vilafranca (0): Miguel Ramos, Guti (Medina, 68′), Josep Díez, Arnau, Noah, Vives, Boira, Fran Álvarez (Pol Via, 57′), Acedo, Escofet (Boada, 46′) i Rita.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Guerrero, Víctor, Juanan (Alberto, 59′), Josu (Alfred, 74′), Óscar Muñoz (Kuku, 68′) i Elhadji.

Gols0-1 Óscar Muñoz (21′), 0-2 Josu (42′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Aparicio (del. Baix Llobregat), ha amonestat Josep Díez (21′) i Pol Via (80′) pels locals i David López (67′) i Dani Guerrero (79′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Vilafranca del Penedès.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 0-1 EC Granollers
Palamós CF 0-2 UA Horta
Cerdanyola del Vallès FC 0-1 FC Ascó
CF Gavà 1-1 CF Pobla de Mafumet
CE L’Hospitalet 0-1 UE Figueres
UE Castelldefels 2-1 CF Reus Deportiu ‘B’
AE Prat 0-1 FC Santboià
CE Europa 1-1 FC Santfeliuenc
Terrassa FC 0-1 RCD Espanyol ‘B’

CLASSIFICACIÓ (J29)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS