Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

El Sant Andreu va aconseguir una victòria contundent al Narcís Sala contra el Fontsanta-Fatjó. Cristina Jiménez i Núria Raya van donar avantatge a les quadribarrades a la primera part, i Judith Calonge i Anna Molet van arrodonir la golejada a la represa. Les visitants només van poder maquillar el marcador des del punt de penal a l’últim minut del partit.

Partit rodó del conjunt quadribarrat, que va superar el Fontsanta-Fatjó amb una gran facilitat. Dos  gols en pocs minuts de Cristina Jiménez (16′) i Núria Raya (20′) van aplanar el camí cap a la victòria andreuenca, que es confirmaria a la segona meitat. El conjunt visitant, que arribava en bona dinàmica i en quarta posició, es va veure superat en tot moment.

El Sant Andreu no es va deixar sorprendre a la segona meitat. Judith Calonge (64′) deixava el partit vist per sentència, i Anna Molet va arrodonir la golejada en la recta final (81′). Les del Baix Llobregat només van poder marcar des del punt de penal a l’últim minut, una pena màxima transformada per Sara Márquez.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu se situa en onzena posició amb 26 punts. De fet, en aquesta zona mitjana de la classificació s’hi troben diversos equips i les andreuenques només estan a tres punts del cinquè classificat.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Garcia, Ramos, Riera, Medina, Vidaña, Raya, Palmero, Jiménez, Yera, Molet i Berdun. També va jugar Calonge.

CD Fontsanta-Fatjó (1): Suárez, Blas, Matsumura, Adame, Márquez, Martos, Luquin, Vilar, Pastor, Iglesias i Lucena.

Gols: 1-0 Jiménez (16′), 2-0 Raya (20′), 3-0 Calonge (56′), 4-0 Molet (81′), 4-1 Márquez p. (89′).

Àrbitre: Sra. Couso Cuadrado (del. Barcelona), va amonestar Riera (89′) per les locals i Blas (35′) i Adame (58′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de Preferent (Grup I), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS