Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Una de bona i una de dolenta. El Sant Andreu Atlètic s’ha imposat en la visita al camp del CD Montcada per 1-2 i encadena el segon triomf consecutiu. Per altra banda, el Juvenil A travessa un mal moment i amb la derrota al camp del Gimnàstic de Tarragona (2-1) suma sis derrotes consecutives. Cada cop més es complica l’objectiu d’assolir la permanència.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-2)

El Sant Andreu Atlètic torna a tenir bones sensacions que es transformen en resultats positius. L’equip dirigit per Gerard Lucas s’ha desplaçat aquesta jornada al camp del CD Montcada, un equip de la zona mitjana de la classificació. El partit ha començat igualat, però ha estat el filial quadribarrat el primer a fer gol mitjançant Eric Ruiz (32′). Just abans del descans, els locals han aconseguit empatar el duel a càrrec d’Alvaro Garcia (43′).

A la represa ha continuat la mateixa dinàmica, però, de nou, s’ha avançat en el marcador els andreuencs. José Carlos Pérez ha perforat la xarxa local (61′). En la darrera mitja hora de joc, el Sant Andreu Atlètic ha tirat d’ofici i ha defensat el resultat a favor, que ja no s’ha mogut més. Segona victòria consecutiva del conjunt entrenat per Gerard Lucas. Amb aquests tres punts els quadribarrats pujen una posició a la classificació i són setens.

Fitxa tècnica

CD Montcada (1): Gerard Daza, Adrian Simon, Gerard Grau (Ruben Lopez, 81′), Alex Davila, Jose Luis Casillas, Alejandro Escuela, Alex Perez (Kevin Gil, 76′), Kevin Corral (Sergio Moreno, 71′), Alvaro Garcia (Borja Barrero, 81′), Marc Garcia i Juan Stivens (Mamadou Idrissa, 71′).

Sant Andreu Atlètic (2): Oscar Renom, Sergi Lobo, Marc Garcia, Sergio Franco, Ismael Sanchez (Javier Purroy, 71′), Javier Serrano, Borja Ogayar (Hao Yan, 64′), Gabriel Adarve, David Llobet (Hideaki Shinoda, 89′), Eric Ruiz i José Carlos Pérez (Hanchuan Song, 79′).

Gols: 0-1 Eric Ruiz (32′), 1-1 Alvaro Garcia (43′), 1-2 José Carlos Pérez (61′).

Àrbitre: Sr. Francesc Girbau Llistuella (del. Granollers) ha amonestat Alex Perez (24′), Marc Garcia (32′), Juan Stivens (57′), Sergio Moreno (72′), Adrian Simon (74′), Jose Luis Casillas (83′), Borja Barrero (89′) pels locals i Gabriel Adarve (21′), Borja Ogayar (32′), Sergio Franco (57′), Javier Serrano (76′), Hanchuan Song (86′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al municipal La Ferreria.

Derrota del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A no aixeca el cap i es complica la permanència a la Divisió d’Honor. El partit entre el Club Gimnàstic Tarragona i els andreuencs ha començat igualat, però els tarragonins, en una de les primeres aproximacions, s’han avançat en el marcador mitjançant Verdejo (19′). El Sant Andreu ha reaccionat i ha tingut fins a tres ocasions clares per marcar, però no ha estat afortunat en la finalització. S’ha arribat al descans amb la victòria per la mínima del Nàstic.

A la represa el Juvenil A ha començat amb el domini del joc i rondejant la porteria rival. A causa de la insistència quadribarrada, Peña ha batut Alejo amb una excel·lent rematada de cap i ha igualat el partit (54′). Els bons compassos del Sant Andreu s’han acabat quan el porter Edu Sasot, en sortir a refusar una pilota fora l’àrea, ha topat amb un jugador tarragoní. L’àrbitre ha expulsat el futbolista andreuenc i en la falta posterior Ralph ha fet el segon gol del Nàstic amb un xut que ha entrat per l’escaire de la porteria (68′). El conjunt dirigit per David Prats no s’ha rendit, i més amb el cor, que amb el cap, ha intentat empatar el matx, però ja no ha tingut cap ocasió clara. Derrota cruel del Juvenil A, que continua en zona de descens i a tres punts de la salvació.

Fitxa tècnica

Gimnàstic Tarragona (2): Alejo, Tomas, Joan, Iker, Pol, Barroso, Verdejo, Cubers, Guillem, Ralph i Mico.

Juvenil A (1): Edu Sasot, Sergi Martinez, Xavi Ferrer, Max Espígol, Aleix Sanchez, Jorge Emilio, Alex Montero, Wanderson Jose, Daniel Peña, Manel Montoya i Guillem Escarrabill.

Gols: 1-0  Verdejo (19′), 1-1 Peña (54′), 2-1 Ralph (68′).

Àrbitre: Sr. Vicente Alexandre Muñoz Baquero ha amonestat Cubers, Joel pels locals i Aleix Sanchez, Guillem Escarrabill, Edu Sasot (vermella directa-expulsió) pels visitants.
Incidències: Partit corresponent a la jornada 27 del Grup III de la Divisió d’Honor disputat a l’estadi del Gimnàstic de Tarragona.

Imatge: Partit de la primera volta entre el Juvenil A i el Club Gimnàstic Tarragona | UE Sant Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS