Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

El Sant Andreu ha vençut per 3-1 a la UE Vilassar de Mar i d’aquesta manera ha reafirmat la bona dinàmica del conjunt quadribarrat. Josu, Óscar Muñoz i Elhadji han estat els golejadors andreuencs. Amb aquest triomf l’equip de Mikel Azparren ha retallat fins a tan sols un punt la distància amb el segon classificat.

El Sant Andreu s’ha mostrat solvent i ha dominat el partit enfront del Vilassar d’inici a final. L’equip quadribarrat ha començat el partit amb la ferma decisió de fer el primer gol com més aviat millor. Juanan ha aprofitat una falta lateral, treta de forma ràpida, per quedar-se sol davant el porter Imanol. El xut de l’extrem andreuenc, però, ha impactat en el pal (7′). Ha estat el primer avís del conjunt dirigit per Mikel Azparren, que en la segona oportunitat ja no ha perdonat. Dani Guerrero ha fet una centrada dins l’àrea del Vilassar, Juanan ha assistit amb el cap a Josu i aquest, des del punt de penal, ha afusellat Imanol, fent així la primera diana del partit (17′). Amb aquest gol, Josu marca per segona jornada consecutiva.

Josu celebrant el gol. Judit Andreu – UESA

El conjunt quadribarrat ha mantingut el domini del duel, mentre que el Vilassar ha preferit replegar-se en defensa i sortir al contracop. Els vilassarencs no han inquietat gaire la porteria de Segovia durant la primera part. En l’única aproximació visitant amb cara i ulls, el porter andreuenc l’ha aturat amb una bona demostració de reflexos. En el minut 32 ha arribat el segon gol del Sant Andreu. Óscar Muñoz, ben col·locat, ha aprofitat el rebot d’una centrada de Josu, que ha impactat en el travesser, per batre Imanol. Com en el cas de Josu, Óscar Muñoz també ha marcat per segona jornada consecutiva.

A la represa s’ha continuat amb la mateixa dinàmica que en el primer temps. Ràpidament el Sant Andreu ha fet el tercer, mitjançant Elhadji, que en un córner ha caçat una bola morta dins l’àrea per marcar (54′). Un minut més tard, el Vilassar ha aconseguit transformar una diana, a càrrec de Nando, a la sortida d’un córner (55′).

El gol visitant ha donat esperances a l’equip dirigit per Manel Moya, que ha avançat línies a la recerca d’una altra diana, tot i que no ha aconseguit materialitzar-ho en ocasions clares. El Sant Andreu, però, ha calmat el partit i ha tornat a ser el dominador. L’entrada de Kuku en el segon temps ha revitalitzat l’atac quadribarrat. El davanter andreuenc no ha estat afortunat de cara al gol, ja que en l’única ocasió que ha disposat, el seu xut ha marxat desviat.

Abans d’arribar al final, el Sant Andreu ha tingut dues claríssimes ocasions per aconseguir un altre gol. En ambdues accions, el porter visitant Ribera, que havia substituït Imanol a la primera meitat a causa d’una lesió, ha fet grandíssimes aturades. La primera oportunitat a un xut de Josu, la segona a una rematada de cap d’Óscar Muñoz. L’equip de Mikel Azparren s’ha acabat imposant per 3-1, amb un duel que deixa molt bones sensacions, i que són tres punts més al sac que serveixen per seguir mirant amunt. Amb la derrota de l’Hospitalet, el Sant Andreu s’ha col·locat a tan sols un punt de distància del segon, mentre que amb l’empat del Prat, deixa el quart classificat a quatre punts de diferència. Dissabte vinent els andreuencs es desplaçaran al camp del Cerdanyola.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Víctor Alonso (Alcover, 64′), Dani Guerrero, Juanan (Alfred, 77′), Josu, Óscar Muñoz i Elhadji (Kuku, 66′).

UE Vilassar de Mar (1): Imanol (Ribera, 34′) , Oumar, Prieto, Andrés, Pep, Nando, Soufiane, Ochoa, Eric Jiménez (Arnau, 67′), Matamala i Ali (Iván, 46′).

Gols: 1-0 Josu (17′), 2-0 Óscar Muñoz (32′), 3-0 Elhadji (54′), 3-1 Nando (55′).

Àrbitre: Sr. Hèctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat). Ha amonestat Óscar Muñoz (23′), Llamas (88′) pels locals i Eric Jiménez (19′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 2-2 AE Prat
FC Ascó 0-1 FC Terrassa
FC Santboià 1-0 CE Hospitalet
CF Pobla de Mafumet 0-0 CE Europa
RCD Espanyol B 4-0 CF Gavà
UA Horta 1-0 FC Vilafranca
EC Granollers 0-2 FC Cerdanyola
UE Figueres 2-1 CF Reus Deportiu ‘B’
Palamós CF 3-1 UE Castelldefels

CLASSIFICACIÓ (J30)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS