Cop d’autoritat del Sant Andreu (3-0)

El Sant Andreu ha derrotat L’Hospitalet al Narcís Sala i ha assaltat la segona plaça de la classificació. Els gols d’Elhadji i Alfred han aplanat el camí del triomf contra un rival que ha jugat en inferioritat numèrica bona part del partit. En temps afegit, Josu ha arrodonit la victòria des del punt de penal.

Cop d’autoritat del Sant Andreu en un duel de vital importància contra L’Hospitalet, que arribava al Narcís Sala amb l’objectiu de mantenir la segona plaça. L’equip de Mikel Azparren s’ha imposat amb contundència gràcies a l’efectivitat de cara a porteria a la recta final de l’encontre. El partit s’ha posat de cara aviat, quan Dani Fernández ha estat expulsat per doble amonestació (25′).

Els riberencs han resistit fins el descans sense concedir ocasions clares de gol. Únicament un xut poderós des de fora l’àrea de Ton Alcover (35′) i un llançament de falta d’ell mateix (45′) han inquietat la porteria visitant. A l’àrea andreuenca, Segovia només ha hagut d’intervenir per a blocar una falta executada per Velillas (37′).

A la segona meitat, el Sant Andreu ha imposat el seu ritme de partit. Els riberencs han vist com l’assistent els anul·lava un gol per fora de joc correctament assenyalat (49′), i Óscar Muñoz ha fregat el gol amb un xut creuat (57′). També Noguera, després d’un córner, ha estat a punt de marcar (67′). Azparren ha donat entrada primer a Juanan i després a Elhadji, i el davanter ha obert la llauna després d’un servei de cantonada que ha pentinat Noguera. La pilota ha quedat morta i Elhadji ha afusellat la porteria (74′).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El gol ha estat un cop dur per L’Hospitalet, que no ha tingut temps per a reaccionar. El Sant Andreu li ha donat el cop de gràcia dos minuts després. Josu ha fet una passada vertical per Óscar, que ha encarat el porter. El xut ha picat al pal, però ha caigut als peus d’Alfred i aquest ha transformat el segon amb sang freda (77′). Els quadribarrats han gestionat la renda amb comoditat i han tancat el partit amb un gol de penal de Josu, a l’estil Panenka, en temps afegit.

El triomf ha atorgat la segona plaça al Sant Andreu, empatat a 65 punts amb L’Hospitalet. Els andreuencs necessiten sumar un punt més en les dues jornades que resten per a confirmar la classificació per a la promoció d’ascens. El pròxim rival és el filial del Reus Deportiu, diumenge a les dotze del migdia.

https://twitter.com/uesantandreu/status/990654143718150146

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Méndez (Elhadji, 71′), Guerrero (Juanan, 50′), Alcover, Víctor, Alfred, Josu i Óscar Muñoz (Alberto 79′).

CE L’Hospitalet (0): Sergi, Ñoño, David Garcia, Alfonso, Ripoll (Imaz, 71′), Velillas (Agi, 47′), Sergio, Losada, Gómez (Óscar, 57′), Mainz i Dani Fernández.

Gols: 1-0 Elhadji (74′), 2-0 Alfred (77′), 3-0 Josu (94′).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaecija (del. Baix Llobregat), ha amonestat Guerrero (36′), Juanan (69′) i Óscar Muñoz (75′) pels locals i Dani Fernández (20′ i 25′), David Garcia (45′), Gómez (57′), Sergio (67′), Óscar Garcia (80′) i Losada (89′) pels visitants. Ha expulsat Dani Fernández per doble groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’han presentat els equips Specials del Sant Andreu al descans.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

RCD Espanyol ‘B’ 3-2 FC Santboià
FC Ascó 1-1 UE Figueres
CF Pobla de Mafumet 1-0 FC Santfeliuenc
UE Vilassar de Mar 1-3 Terrassa FC
FC Vilafranca 3-0 CF Gavà
UA Horta 1-2 AE Prat
Cerdanyola del Vallès FC 3-1 UE Castelldefels
Palamós CF 1-3 CE Europa
EC Granollers 0-0 CF Reus Deportiu ‘B’

CLASSIFICACIÓ (J36)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS