Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A ha perdut enfront de la UE Cornellà (0-2) al Narcís Sala en l’últim partit de lliga. Els andreuencs van perdre de categoria en la penúltima jornada, així que aquesta desfeta no té efectes en la classificació. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut en el derbi contra el CE Europa B per 3-0 i ara, els quadribarrats ocupen la vuitena posició a la lliga.

Derrota del Juvenil A (0-2)

El conjunt dirigit per David Prats va perdre la categoria en la penúltima jornada. Per tant, l’últim partit de lliga contra la UE Cornellà no tenia conseqüències en la classificació, tot i que els andreuencs volien acabar amb una victòria al Narcís Sala. Els visitants s’han avançat ràpidament en el marcador amb la diana de Marc Angelet (12′). El matx ha estat igualat, però a partir del gol del Cornellà, el Sant Andreu ha pres un rol més actiu en el domini del joc. S’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la represa, el Juvenil A ha sortit decidit a la recerca del gol de l’empat. Tot i això, no ha estat afortunat de cara a gol. La insistència no ha tingut premi. En la recta final, el Cornellà ha aprofitat una nova ocasió per fer el segon gol mitjançant Ignasi Vilarrassa (86′). El marcador ja no s’ha mogut més i finalment el partit ha finalitzat amb derrota quadribarrada. Aquesta ha estat l’última jornada de la lliga. Després de tres temporades competint a Divisió d’Honor, els andreuencs la campanya que ve estaran a Nacional. De ben segur, però, que tornarem a la categoria que ens pertoca.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Agustin Mora, Adrian Gomez, Xavier Ferrer, Max Espígol, Albert Alcoba (Omar Diakhité, 71′), Jorge Emilio, Jairo Tome, Manel Montoya (Joel Jurado, 59′), Manel Busquets, Guillem Escarrabill i Alex Montero (Antonio Ruiz, 62′).

UE Cornellà (2): Oriol Martí, Marwan El Hayadi (Pol Sandoval, 50′), Ignasi Vilarrassa, Brian Lopez, Pau Mateo (Marc Vicente, 55′), Adrian Machuca, Cristian Poyatos, Juan Sosa, Kevin Díaz (Abdellah Afazaz, 50′), Kilian Honorato i Marc Angelet (Raul Manso, 55′).

Gols: 0-1 Marc Angelet (12′), 0-2 Ignasi Vilarrassa (86′).

Àrbitre: Sr. Carlos Calderiña Pavón ha amonestat Manel Busquets (20′), Jorge Emilio (39′) pels locals i Kevin Díaz (40′), Oriol Martí (77′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 del Grup III de la Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (3-0)

El Sant Andreu Atlètic arribava al derbi enfront del CE Europa B al Nou Sardenya en un bon moment, ja que havia sumat tres jornades consecutives sense perdre. Era un dels partits marcats en vermell en el calendari pel fet de ser el derbi. El duel ha començat igualat i tens. L’Europa, però, en una de les primeres aproximacions ha inaugurat el marcador mitjançant Alexandre Soto (20′). El filial quadribarrat no s’ha vingut abaix, i ha rondat amb perill l’àrea escapulada, tot i que sense encert. Abans d’arribar al descans, els locals han fet el 2-0 a càrrec d’Enrique Pich (40′).

En el segon temps, el conjunt dirigit per Gerard Lucas ha avançat línies a la recerca de la remuntada. Però en el minut 69′, s’ha posat molt coll amunt el partit pels andreuencs quan Roger Gómez ha estat expulsat per vermella directa. Amb un home menys, els quadribarrats no han deixat de buscar la porteria rival. El CE Europa B ha sentenciat el partit en el 88′ amb el gol de Pau Mas. Amb aquesta derrota, el Sant Andreu Atlètic baixa fins a la vuitena posició a la classificació, amb 44 punts, igualat amb la mateixa puntuació amb CP Sarrià, CF Unificación Llefià i CD Masnou.

Fitxa tècnica

CE Europa B (3): Joan Compte, Guillem Albert, Pau Mas, Marc Vicente, Sergi Ayllon, Xavier Camps (Alex Marty, 89′), Ferran Esteve (Marc Rodon, 70′), Javier Prats (Daniel Jares, 75′), Carlos Torrentbo, Enrique Pich (Joan Pijuan, 89′) i Alexandre Soto.

Sant Andreu Atlètic (0): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Cervera (Puma, 75′), Ismael Sanchez, Oriol Sans, Daniel Aznar, Marc Garcia, Gabriel Adarve, Johan Otin (Hao Yan, 65′) i Hanchuan Song.

Gols: 1-0 Alexandre Soto (20′), 2-0 Enrique Pich (40′), 3-0 Pau Mas (88′).

Àrbitre: Sr. David Talavera Bielsa (del. Baix Llobregat) ha amonestat Enrique Pich (88′) pels locals i Oriol Sans (18′), Marc Cervera (35′), Ismael Sanchez (61′), Roger Gómez (vermella directa-69′), Marc Garcia (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 27 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Nou Sardenya.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS