Derrotes del Sant Andreu Atlètic i Femení

Mala jornada pels equips quadribarrats. El Femení ha trencat la ratxa de sis victòries consecutives amb la desfeta enfront del CD Sant Gabriel per 1-2. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic no aixeca el cap i ha encadenat la quarta jornada consecutiva perdent amb la derrota contra el CF Besos Baron de Viver (2-0).

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-0)

El filial quadribarrat travessa un mal moment i no és capaç de capgirar la situació. Els andreuencs, que es troben a la zona mitjana de la classificació, s’enfrontava a domicili contra el CF Besos Baron de Viver, un rival que també està per la mateixa zona de la lliga. El partit ha començat igualat i cap dels dos equips s’ha imposat a l’altre pel que fa al domini del joc. Poques ocasions de gol i amb l’empat 0-0 s’ha arribat al descans.

A la represa, els locals han sortit més decidits a fer el primer gol. Tomasso Buonocunto ho ha aconseguit en el minut 64′. El Sant Andreu Atlètic ha reaccionat, però no ha estat encertat de cara al gol. Ha lluitat per aconseguir l’empat, però ha estat el CF Besos Baron de Viver qui ha fet el segon gol, mitjançant Oriol Vives (85′), que ha sentenciat el partit. Derrota pels andreuencs i ja és la quarta consecutiva.

Fitxa tècnica

CF Besos Baron de Viver (2): Omar Palomares, Pablo Leal, Marc Perez, David Sanz, Borja Arribas, Tomasso Buonocunto, Eugeni Llagostera, Agustin Moliner, Joan Antoni Coll, Alex Dominguez i Oriol Vives.

Sant Andreu Atlètic (0): Oscar Remon, Sergi Lobo, Ismael Sanchez, Marc Cervera, Javier Purroy, Wanderson José, Johan Otin, Oriol Sans, Daniel Aznar, Seydou Kiendrebeogo i Alex Montero.

Gols: 1-0 Tomasso Buonocunto (64′), 2-0 Oriol Vives (85′).

Àrbitre: Sr. Sergio Martin Gallardo (del. Granollers) ha amonestat Pablo Leal (75′), Mohamed Nazih (89′) pels locals i Alex Montero (72′), Marc Cervera (79′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Trinitat Vella.

Derrota del Femení (1-2)

El Femení estava en un moment molt dolç, però la ratxa de bons resultats, sis victòries consecutives, s’ha trencat. El botxí ha estat el CD Sant Gabriel B, que s’ha imposat al Narcís Sala a les andreuenques. Les visitants ràpidament s’han avançat en el marcador amb la diana de Naira López (5′). Poc després han fet el segon en una acció desafortunada d’Aroha Medina, que s’ha fet un gol en pròpia porta (20′). La primera part ha estat frenètica i just abans del descans, Amanda Manjon ha retallat distàncies per a les quadribarrades (44′).

A la represa, tot i la insistència del Femení per empatar, el CD Sant Gabriel B ha resistit sòlidament en defensa i ha aconseguit endur-se els tres punts del Narcís Sala. Amb aquesta derrota, les andreuenques continuen sent quartes a la classificació amb 40 punts, un per sobre la Fundació Atlètic Vilafranca, el cinquè classificat.

Fitxa tècnica

Femení (1): Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Amanda Manjon, Carmen Yera, Judith Sáez i Irene Berdun.

CD Sant Gabriel B (2): Alba Sanchez, Claudia Meca, Andrea Salvador, Naira Lopez, Irene Sanchez, Cristina Chavero, Alba Arija, Ariadna Font, Miriam Jiménez, Andrea Lopez i Natali Beatriz.

Gols: 0-1 Naira Lopez (5′), 0-2 Aroha Medina en pròpia porta (20′), 1-2 Amanda Manjon (44′).

Àrbitre: Sra Iria Pujol Colell (del. Bages) ha amonestat Cristina Jimenez (28′), Saray Vidaña (50′), Carmen Yera (88′) per les locals i Miriam Jimenez (73′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS