El Femení torna a vèncer (2-0)

El Femení ha vençut per 2-0 la UE Estartit i encadena la quarta victòria consecutiva. Amanda Manjón, per partida doble, ha estat l’encarregada dels gols quadribarrats. Amb aquest triomf, les andreuenques pràcticament asseguren la permanència i tenen opcions de lluitar per la quarta posició a la classificació.

El Femení rebia al Narcís Sala la UE Estartit, un rival de la zona baixa de la classificació, que està lluitant per allunyar-se del descens. El partit ha estat molt igualat, amb ocasions per ambdós equips, tot i que les defenses s’han imposat als atacs en el primer temps.

A la represa ha continuat la igualtat en el domini del joc, però el Femení ha estat capaç d’inaugurar el marcador amb la diana d’Amanda Manjon (68′). L’Estartit s’ha vist obligat a anar a l’atac per aconseguir l’empat i ha deixat més espais en defensa, cosa que ha aprofitat el Sant Andreu. De nou, Amanda Manjon ha tornat a marcar (80′) i ha sentenciat el partit. Amb la victòria per 2-0 les andreuenques es reafirmen en la cinquena posició a la classificació, amb un punt menys que el CD Fontsanta-Fatjó, tot i que a aquest equip li queda pendent un partit per jugar.

Fitxa tècnica

Femení (2): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Carmen Yera, Anna Molet i Irene Berdun.

UE Estartit (0): Marta Guixeras, Shadya Gissi, Carla Martínez, Sara Bellosta, Gemma Duran, Maria Fernández, Cristina Manogue, Julia Casademont, Holly Louise, Saray Mesa i Maylis Gissi.

Gols: 1-0 Amanda Manjon (68′), 2-0 Amanda Manjon (80′).

Àrbitre: Sra. Paula Bonay Bernad (del. Osona) ha amonestat Irene Berdun (74′) per les locals i Julia Casademont (0′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 25 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavier Garcia.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019