El Femení torna a vèncer (2-0)

El Femení ha vençut per 2-0 la UE Estartit i encadena la quarta victòria consecutiva. Amanda Manjón, per partida doble, ha estat l’encarregada dels gols quadribarrats. Amb aquest triomf, les andreuenques pràcticament asseguren la permanència i tenen opcions de lluitar per la quarta posició a la classificació.

El Femení rebia al Narcís Sala la UE Estartit, un rival de la zona baixa de la classificació, que està lluitant per allunyar-se del descens. El partit ha estat molt igualat, amb ocasions per ambdós equips, tot i que les defenses s’han imposat als atacs en el primer temps.

A la represa ha continuat la igualtat en el domini del joc, però el Femení ha estat capaç d’inaugurar el marcador amb la diana d’Amanda Manjon (68′). L’Estartit s’ha vist obligat a anar a l’atac per aconseguir l’empat i ha deixat més espais en defensa, cosa que ha aprofitat el Sant Andreu. De nou, Amanda Manjon ha tornat a marcar (80′) i ha sentenciat el partit. Amb la victòria per 2-0 les andreuenques es reafirmen en la cinquena posició a la classificació, amb un punt menys que el CD Fontsanta-Fatjó, tot i que a aquest equip li queda pendent un partit per jugar.

Fitxa tècnica

Femení (2): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Carmen Yera, Anna Molet i Irene Berdun.

UE Estartit (0): Marta Guixeras, Shadya Gissi, Carla Martínez, Sara Bellosta, Gemma Duran, Maria Fernández, Cristina Manogue, Julia Casademont, Holly Louise, Saray Mesa i Maylis Gissi.

Gols: 1-0 Amanda Manjon (68′), 2-0 Amanda Manjon (80′).

Àrbitre: Sra. Paula Bonay Bernad (del. Osona) ha amonestat Irene Berdun (74′) per les locals i Julia Casademont (0′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 25 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS