El Sant Andreu, a prop de l’objectiu

El Sant Andreu visita el Prat aquest diumenge al Sagnier (12:00h). L’equip de Mikel Azparren és molt a prop de l’objectiu, classificar-se matemàticament per a la promoció d’ascens. Davant, però, hi haurà un rival que vol intentar arribar a la zona noble i que s’hi juga la temporada.

Tot o res pel Prat en la visita del Sant Andreu. El conjunt pota-blava esgota les seves opcions de jugar la promoció d’ascens i encara el partit amb la pressió d’haver de guanyar. Els quadribarrats, més ben situats, poden confirmar matemàticament la presència a la promoció, però depenen de resultats externs (que ni la Pobla ni l’Ascó guanyin els seus partits).

En tot cas, l’equip de Mikel Azparren és ambiciós i aspira a aconseguir el sub-campionat. La setmana vinent es presenta una oportunitat única amb la visita de L’Hospitalet al Narcís Sala, però el punt que separa els dos equips s’ha, almenys, de mantenir aquesta jornada per tenir opcions de superar els riberencs.

Els pratencs són sisens i es troben a quatre punts del Terrassa, quart, mentre que els quadribarrats continuen tercers amb quatre punts de marge sobre els egarencs. S’espera un nou desplaçament nombrós d’aficionats quadribarrats que ompliran de color la graderia del Sagnier.

Precedents

Cal recordar que el Prat va sorprendre el Sant Andreu al Narcís Sala amb dos gols a la segona meitat, tot i que els andreuencs van poder reaccionar per a empatar el partit a la recta final. El balanç global entre els dos equips és de sis victòries andreuenques, quatre empats i cinc victòries pratenques.

Baixes

A les lesions de Luismi i Kuku s’hi suma les baixes per sanció de Noguera, expulsió en la darrera jornada, i Josu, acumulació de targetes grogues. Pel Prat, està sancionat Pau Senent i tenen les baixes per lesió d’Aleix Dalmau i Ñito.

AE PRAT – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 22 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Municipal Sagnier
Arbitratge: Vicente Alexand Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Josep Antoni Vigo Gatius (Lleida) i Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS