El Sant Andreu encara l’esprint final

El Sant Andreu juga aquest diumenge a Gavà (12:00h), on comença la recta final per a jugar la promoció d’ascens i intentar assaltar la segona plaça. Els andreuencs tenen una sortida a priori assequible contra un rival pràcticament descendit, però que esgota les seves últimes opcions. S’espera un desplaçament nombrós de l’afició quadribarrada per a empènyer l’equip d’Azparren cap a la victòria.

Arriba l’hora de la veritat. El Sant Andreu té sis jornades per davant per a confirmar la bona temporada quadribarrada i jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió B. Una fita que fa necessari el triomf a Gavà, el rival que ocupa la posició més baixa a la classificació en aquesta recta final de la temporada. La cursa de fons que ha fet l’equip de Mikel Azparren es converteix ara en un esprint per arribar a la meta desitjada.

El conjunt del Baix Llobregat és a tretze punts de la permanència i pot descendir matemàticament en cas de derrota i en funció dels altres resultats. De fet, el Gavà acumula dinou jornades sense conèixer la victòria, mentre que el Sant Andreu manté la seva ratxa d’onze jornades consecutives sumant.

Pel que fa a la resta de la jornada, hi ha enfrontaments entre equips de la zona alta: els duels entre el Prat i l’Ascó i entre L’Hospitalet i l’Espanyol ‘B’. L’Europa, pròxim rival dels quadribarrats, rep el Granollers, el Pobla de Mafumet juga el derbi de filials amb el Reus ‘B’ i el Terrassa rep l’Horta.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va imposar-se al Narcís Sala amb contundència (5-0). Els últims enfrontaments són de fa dues temporades, quan van registrar-se dos empats: 0-0 a La Bòbila i 1-1 al Narcís Sala. El balanç d’enfrontaments entre ambdós equips és de tretze victòries andreuenques, deu de blaugranes i catorze empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi per lesió, però recupera Juanan després de dos partits de baixa per malaltia. El Gavà té la baixa de Xavier Liébanas per sanció, de Salinas i Muela per lesió i de Sani Bello, que ha marxat del club aquesta setmana.

CF GAVÀ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 33 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 8 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Municipal La Bòbila
Arbitratge: Joel Luceño Soriano (del. Tarragona), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Xavier Carmona Mantas (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS