Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

El Sant Andreu ha empatat a un gol contra l’Europa al Narcís Sala. En un nou derbi molt intens i igualat, on el color l’ha posat la graderia del Narcís Sala, Raíllo ha avançat els graciencs en l’única oportunitat del partit i Óscar Muñoz ha signat el gol de l’empat a cinc minuts pel final.

Novament el derbi entre el Sant Andreu i l’Europa ha acabat en empat. Aquesta vegada, però, a un gol. La graderia del Narcís Sala s’ha tornat a vestir de gala per a rebre el conjunt gracienc, amb una impressionant rebuda del Gol Nord i fins i tot amb petards des de la grada lateral. Els dos equips han saltat al terreny de joc sabent que podia ser un derbi decisiu, però s’ha repetit el signe del resultat dels últims enfrontaments.

El Sant Andreu ha sortit millor i amb més intenció de buscar l’àrea rival. Els primers vint minuts han estat de lleuger domini andreuenc, amb un Europa replegat a camp propi que ha aconseguit anivellar l’encontre amb el pas dels minuts. No hi ha hagut gaires oportunitats, tret d’un xut de De la Torre còmode per Segovia (8′) i un tir de Víctor que ha acabat en córner (22′). L’ocasió més clara ha estat per Elhadji, que ha rematat d’esperó una pilota morta que s’ha passejat per l’àrea petita escapulada (23′). La primera part ha acabat sense més oportunitats, amb els dos equips defensant bé les seves àrees del joc directe del rival.

A la represa, l’Europa ha sortit amb millor to. Els graciencs han dominat l’esfèrica i s’han avançat en una rematada de Raíllo després d’una centrada de David Jiménez (56′). El gol ha deixat el Sant Andreu en fora de joc, però els quadribarrats han reaccionat. Josu ho ha intentat des de fora l’àrea (63′) i Ton Alcover ha fet lluir Arnau en un gran xut des de la frontal que ha acabat en gol invalidat de Josu, que havia caçat el rebuig en fora de joc (64′).

Azparren ha mogut la banqueta, primer donant minuts a Alfred i a la recta final a Alberto i Juanan. Els andreuencs s’han recompost i han atacat millor per les bandes, amb més profunditat. L’Europa ha amenaçat al contracop, però el Sant Andreu s’ha mantingut dins el partit i ha esperat la seva oportunitat. I els canvis han funcionat: Alberto ha fet una centrada dins l’àrea, Juanan ha guanyat el salt en segona jugada i Óscar Muñoz ha afusellat la porteria escapulada (85′).

Restaven encara cinc minuts i el Narcís Sala rugia, però l’expulsió de Noguera en veure una segona groga ha restat opcions al Sant Andreu. Al final, empat a un gol que permet que els andreuencs es mantinguin tercers a un punt de L’Hospitalet.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Alfred, 57′), Víctor, Alcover (Alberto, 80′), Josu, Óscar Muñoz i Elhadji (Juanan, 80′).

CE Europa (1): Arnau, Aimar, Cano, Uri, Canelada, Alberto, Tena, Pluvins (Varona, 72′), De la Torre (Josa, 82′), David Jiménez i Raíllo.

Gols: 0-1 Raíllo (56′), 1-1 Óscar Muñoz (85′).

Àrbitre: Sr. Rodríguez Enrique (del. Barcelona), ha amonestat Juanma (5′), Alcover (48′), Noguera (60′ i 87′) i Josu (68′) pels locals i Uri (40′), David Jiménez (86′) i Canelada (86′) pels visitants. Ha expulsat Noguera per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’ex-treballador del club Francisco Galeote.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

CRÒNICA DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 2-1 FC Santboià
RCD Espanyol ‘B’ 2-2 CF Reus Deportiu ‘B’
FC Ascó 1-1 CE L’Hospitalet
EC Granollers 0-1 AE Prat
CF Pobla de Mafumet 1-2 UE Figueres
UA Horta 2-1 CF Gavà
FC Vilafranca 2-0 Cerdanyola del Vallès FC
UE Vilassar de Mar 1-1 UE Castelldefels
Palamós CF 0-2 Terrassa FC

CLASSIFICACIÓ (J34)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS