Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Ja queda menys pel transcendental partit de la UE Sant Andreu contra el CE Hospitalet d’aquest diumenge (18:00 h). El Club ha engegat una promoció d’entrades perquè el Narcís Sala tingui una de les millors assistències de la temporada contra un rival directe en la classificació.

A partir d’avui ja es poden comprar les entrades anticipades pel matx contra l’Hospitalet a les oficines del Club en els horaris habituals (de dilluns a divendres de 10:00 h-13:00 h i 17:00 h-20:00 h).

Aquest diumenge el Narcís Sala ha de ser el de les grans ocasions!

Imatge: Adrià Giménez.

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018