Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Ja queda menys pel transcendental partit de la UE Sant Andreu contra el CE Hospitalet d’aquest diumenge (18:00 h). El Club ha engegat una promoció d’entrades perquè el Narcís Sala tingui una de les millors assistències de la temporada contra un rival directe en la classificació.

A partir d’avui ja es poden comprar les entrades anticipades pel matx contra l’Hospitalet a les oficines del Club en els horaris habituals (de dilluns a divendres de 10:00 h-13:00 h i 17:00 h-20:00 h).

Aquest diumenge el Narcís Sala ha de ser el de les grans ocasions!

Imatge: Adrià Giménez.

Més en

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020