La segona plaça, en joc al Narcís Sala

El Sant Andreu i L’Hospitalet es juguen la segona plaça aquest diumenge a la tarda (18:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol ser sub-campió de lliga i confirmar la classificació per la promoció d’ascens contra els riberencs, que tenen tres punts d’avantatge.

Hi ha molt en joc diumenge al Narcís Sala. El Sant Andreu necessita la victòria per a assaltar definitivament la segona plaça de la classificació a dues jornades pel final del campionat després de setmanes perseguint L’Hospitalet. Als visitants l’empat els permetria mantenir els tres punts de distància, però amb el gol average favorable als andreuencs. El Sant Andreu encadena catorze jornades sense perdre, mentre que la ratxa dels riberencs és de cinc partits sense conèixer la derrota.

És el moment decisiu de la temporada. Els dos últims empats han evitat que els quadribarrats confirmessin la classificació per la promoció d’ascens. A més, ser segon és important per a jugar almenys la primera eliminatòria amb la tornada a casa. El triomf de l’equip d’Azparren i l’ensopegada del Terrassa o bé de la Pobla donarien l’accés a la promoció.

L’afició no fallarà i el club ha tornat a facilitar que hi hagi un nombrós grup d’animació al Gol Nord amb entrades a dos euros. A més, cada soci podrà portar un acompanyant amb una samarreta andreuenca. Recordem que l’entrada a General és de cinc euros per tothom.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va imposar-se a la Feixa Llarga amb un gol de Josu des del punt de penal en temps afegit (1-2). En global, el balanç entre ambdós equips és igualat. En 48 partits entre Tercera Divisió i Segona B, s’han registrat quinze victòries andreuenques, disset empats i setze triomfs riberencs.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb LuismiKuku  ni David López per lesió, però recupera Noguera i Josu després de complir un partit de sanció.

UE SANT ANDREU – CE L’HOSPITALET

Competició: Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 29 d’abril, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaecija (del. Baix Llobregat), assistit per Àlex Alarcón Da Rocha Sousa (Girona) i Rubén Serra Sanz (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS