Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Nova jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A, ja descendit, afronta el darrer partit de lliga contra la UE Cornellà aquest diiumenge al Narcís Sala (12:00 h). El Sant Andreu Atlètic com el Femení juguen també juguen diumenge. El filial disputa el derbi al camp del CE Europa B (16:45 h), mentre que les noies reben a l’estadi quadribarrat la UE Estartit (16:30 h).

Juvenil A – UE Cornellà

El conjunt dirigit per David Prats, tot i guanyar la passada jornada contra la PD Santa Eulàlia, ha perdut la categoria i l’any que ve estarà a Lliga Nacional, després d’haver competit durant tres temporades a Divisió d’Honor. Tot i el descens, encara queda un partit per disputar-se abans de la finalització de la lliga. El Juvenil A rep aquest diumenge la UD Cornellà al Narcís Sala (12:00 h).

Els quadribarrats volen acabar la temporada amb un triomf enfront d’un rival de la zona mitjana de la classificació. D’aquesta manera finalitzarien la lliga amb dues victòries en les darreres dues jornades, tot i que el que ha condemnat al Juvenil A ha estat el tram final de la campanya amb només 3 punts sumats de 33 possibles abans d’arribar a la penúltima jornada. El partit d’aquest diumenge és el primer del camí pel retorn a la Divisió d’Honor del Sant Andreu.

CE Europa B – Sant Andreu Atlètic

Ha arribat el derbi per excel·lència del Grup 2 de la Segona Catalana. El Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CE Europa B aquest diumenge (16:45 h). Els andreuencs han encadenat tres jornades sense perdre, tot i que en el darrer partit van empatar 2-2 contra el penúltim classificat, el CE Llavaneres, un punt que té un sabor amarg. El filial vol seguir escalant posicions a la lliga per acabar la temporada en la millor posició possible. Actualment són els sisens, amb 44 punts i resten vuit jornades per disputar-se.

Amb aquest objectiu s’enfronten a un rival directe, com és el CE Europa B, que és el quart classificat, amb 49 punts. Els escapulats arriben al matx després de perdre per 1-0 enfront del CE Escola Futbol Mataró, el segon classificat. En el partit de la primera volta entre el Sant Andreu Atlètic i el CE Europa B van acabar amb empat 2-2. Igualtat, com en les darreres temporades en els enfrontaments entre els primers equips.

Femení – UE Estartit

El Sant Andreu rep l’Estartit diumenge al Narcís Sala (16:30h). A set jornades pel final del campionat, les andreuenques estàn pràcticament salvades i ara l’objectiu és poder acabar la temporada en la posició més alta possible. Les tres últimes victòries consecutives han propulsat les quadribarrades, que ara són cinquenes a la classificació.

Per la seva banda, el conjunt empordanès és desè amb vint-i-sis punts, a sis punts del Sant Andreu. L’Estartit travessa una ratxa negativa, amb només una victòria les últimes tretze jornades.

Imatge: CE Europa

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS