Pas endavant del Sant Andreu (0-2)

El Sant Andreu ha fet un pas endavant imposant-se al camp del Gavà. Un gol de Josu abans del descans ha encarrilat el partit a favor dels andreuencs, que a la segona meitat han patit davant un rival voluntariós. Segovia ha evitat l’empat en dues bones intervencions i Alfred Planas ha sentenciat en un contracop en temps afegit.

El conjunt andreuenc ha saltat a la gespa de La Bòbila acompanyat d’un gran nombre d’aficionats, que han tornat a fer costat a l’equip d’Azparren a domicili. Des del primer minut, el Sant Andreu ha estat el dominador del partit i ha creat oportunitats de gol suficients per a avançar-se. El travesser ha rebutjat un míssil de Ton Alcover, que ha engaltat un gran xut des de fora l’àrea (8′).

Poc després, els quadribarrats han tingut una triple oportunitat. Kuku, que s’ha hagut de retirar lesionat, ha fabricat una ocasió, però Busquets ha rebutjat el xut; un defensor ha blocat el tir d’Óscar, i finalment Alfred ha xutat per sobre la porteria (13′). Novament Óscar ha tingut una oportunitat en una rematada franca que no ha trobat porteria (25′) i Dani Guerrero també ha estat a punt de marcar de cap (41′).

El domini del Sant Andreu era absolut i només calia afinar la punteria. I qui ha estat més encertat ha estat Josu just abans del descans. Alcover ha fet una obertura a la banda esquerra, Alfred ha fet una bona centrada al segon pal i Josu ha rematat al fons de la xarxa (44′). El gol ha donat tranquil·litat i ha permès afrontar la segona part amb calma.

No obstant això, els andreuencs han perdut el control del partit l’última mitja hora. El Gavà s’ha mostrat voluntariós i ha intentat trepitjar l’àrea de Segovia, que ha intervingut per a refusar una falta de Carricondo (68′). El Sant Andreu no ha pogut sentenciar l’encontre i ha patit a la recta final, però ha mantingut l’avantatge gràcies a la contundència defensiva i a la fiabilitat de Segovia.

El porter andreuenc ha blocat un xut perillós de Rodergas (81′), ha aturat una internada amb xut de Júnior (88′) i s’ha estirat per a enviar a córner un xut que s’ha enverinat (89′). Amb els locals abocats a l’atac, Víctor Alonso ha servit una passada vertical a Alfred, que no ha perdonat en l’u contra u amb Busquets (92′). El gol ha desfermat l’alegria dels jugadors i els aficionats, que amb el xiulet final han celebrat el pas endavant cap a la promoció d’ascens.

El Sant Andreu es manté tercer a un punt de L’Hospitalet i rebrà l’Europa dissabte vinent a les vuit del vespre al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

CF Gavà (0): Busquets, Víctor, Carlos García, Pujol, Cardete (Pol Ros, 66′), Marcos (David Garcia, 77′), Ao, Rodergas, Júnior, Carricondo i Àlex.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Guerrero (Víctor, 78′), Alcover, Alfred, Josu, Kuku (Alberto, 37′) i Óscar Muñoz (Elhadji, 71′).

Gols0-1 Josu (44’), 0-2 Alfred (92’).

Àrbitre: Sr. Luceño Soriano (del. Tarragona), ha amonestat Ao (35′) i Júnior (43′) pels locals i Óscar Muñoz (67′) i Llamas (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 33 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal La Bòbila.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 1-1 FC Santboià
Cerdanyola del Vallès FC 2-0 Palamós CF
CE Europa 0-3 EC Granollers
AE Prat 0-3 FC Ascó
CE L’Hospitalet 2-1 RCD Espanyol ‘B’
UE Figueres 2-1 FC Santfeliuenc
UE Vilassar de Mar 0-4 FC Vilafranca
CF Reus Deportiu ‘B’ 0-2 CF Pobla de Mafumet
Terrassa FC 2-2 UA Horta

CLASSIFICACIÓ (J33)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS