Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

Ambdós equips encaren el tram final de la temporada en una posició tranquil·la a la classificació. En aquesta jornada tots dos conjunts juguen aquest diumenge. El Sant Andreu Atlètic ho farà al Narcís Sala (18:00 h) contra el segon classificat, el CE Escola Futbol Mataró. Per altra banda, el Femení es desplaça també al camp del segon a la lliga, la UE Porqueres (16:00 h).

Sant Andreu Atlètic – CE Escola Futbol Mataró

El Sant Andreu Atlètic no travessa un bon moment. Fa dues jornades va empatar contra el penúltim classificat, el CE Llavaneres (2-2), i en la darrera va ser derrotat de forma clara en el derbi enfront del CE Europa (3-0). Amb aquestes sensacions els andreuencs reben aquest diumenge (18:00 h) el segon classificat, el CE Escola Futbol Mataró, que està lluitant aferrissadament amb el CF Escola Esportiva Guineueta pel liderat de la lliga.

Els mataronins només han perdut en cinc ocasions, de les 27 jornades disputades. El filial quadribarrat és el vuitè classificat, amb 44 punts, i vol aconseguir la victòria per acabar el campionat en una posició tranquil·la. Resten set jornades per a la conclusió de la lliga.

UE Porqueres – Femení

S’enfronten els dos equips més en forma del campionat. Ambdós conjunts han encadenat quatre victòries consecutives. Amb aquests triomfs, el Femení ha escapat de la zona baixa i s’ha instal·lat en la part alta de la classificació. Les andreuenques són les cinquenes, amb 35 punts, i aquest diumenge es desplacen al camp de la UE Porqueres (16:00 h), els segons, amb 49 punts.

En les cinc jornades que resten, el Femení vol continuar amb aquesta bona ratxa, la millor de la temporada, per acabar com més amunt possible en la classificació. El duel contra la UE Porqueres posarà a prova les andreuenques contra un dels equips punters de la lliga i al seu estadi, on ha aconseguit 7 victòries de 12 partits.

Imatge: Xavier Garcia.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS