Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

Dinàmiques contraposades entre els dos equips quadribarrats. El Femení està en el millor moment de la temporada, ja que ha encadenat cinc victòries consecutives, i vol seguir amb la bona ratxa enfront del CE Sabadell aquest diumenge al Narcís Sala (18:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut en les darreres dues jornades i vol capgirar la dinàmica en la visita al camp de l’AT Sant Pol aquest diumenge (12:00 h).

AT Sant Pol – Sant Andreu Atlètic

La temporada s’està fent un pèl llarga pel Sant Andreu Atlètic. Amb les darreres dues desfetes, els quadribarrats han baixat fins a la novena posició a la lliga. Estan a la zona mitjana de la classificació. El conjunt entrenat per Gerard Lucas vol tornar al camí de la victòria, i el proper rival és el duel contra l’AT Sant Pol, al seu camp, aquest diumenge a les 12:00 h.

El rival d’aquesta jornada dels andreuencs ocupen la cinquena posició, amb tres punts d’avantatge sobre el Sant Andreu Atlètic. Tampoc travessen un bon moment, ja que fa sis jornades que no guanyen, tot i que en el darrer partit van aconseguir empatar contra el líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. El filial quadribarrat, amb molt poques aspiracions per arribar a les places per pujar de categoria i a dotze punts per sobre del descens, vol acabar la lliga en la millor posició possible i sense patir en excés en les últimes sis jornades que queden per disputar-se.

Femení – CE Sabadell

El Femení ha agafat la velocitat de creuer i ha encadenat cinc victòries consecutives. Amb aquests triomfs, les andreuenques han passat de competir a la zona baixa de la lliga, a ocupar la quarta posició. Per continuar amb la bona ratxa, les quadribarrades reben aquest diumenge al Narcís Sala (18:00 h) el CE Sabadell.

Les sabadellenques estan immerses en la lluita per eludir el descens, però en els darrers tres partits han sumat dues victòries, que les ha permès agafar un cert oxigen a la classificació. El Femení, en les quatre jornades que resten, ja no pot atrapar al líder, el FC Sant Pere Pescador, però encara aspira a quedar en segona posició, tot i que està bastant complicat.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS