Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

S’apropa el final de temporada i el Sant Andreu Atlètic i el Femení tenen dinàmiques oposades . El filial quadribarrat ha encadenat tres derrotes consecutives. Aquest diumenge (10:00 h) es desplaça al camp del CF Besos Baron de Viver, un equip de la zona mitjana de la classificació. En canvi, el Femení travessa un molt bon moment, amb sis victòries en les darreres sis jornades. Les andreuenques s’enfronten al CD Sant Gabriel B aquest diumenge al Narcís Sala (12:30 h).

CF Besos Baron de Viver – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic vol capgirar la mala dinàmica de resultats en les darreres jornades, tres derrotes consecutives, i aquest diumenge (10:00 h) té una nova oportunitat a domicili contra el CF Besos Baron de Viver. El rival d’aquesta jornada ocupa la desena posició a la classificació, una menys que la que es troba el filial quadribarrat.

Això sí, el CF Besos Baron de Viver està en una ratxa positiva, ja que suma sis partits consecutius sense perdre, dels quals quatre han estat victòries. Per tant, serà un duel complicat pel Sant Andreu Atlètic. Si els quadribarrats aconsegueixen la victòria, pràcticament aconseguirien la salvació matemàtica quan faltarien quatre jornades per disputar-se.

Femení – CD Sant Gabriel B

El Femení ha posat la sisena marxa i s’ha instaurat en una velocitat de creuer. Sis victòries en les sis darreres jornades ho demostren. Aquest cap de setmana volen seguir amb aquesta ratxa i reben aquest diumenge (12:30 h) al Narcís Sala el CD Sant Gabriel B, un rival que lluita per allunyar-se del descens.

El CD Sant Gabriel B està immers en una mala dinàmica. Ha perdut cinc dels últims sis duels i s’ha apropat perillosament a la zona baixa de la classificació. Lobjectiu del Femení, en els tres partits que queden per disputar-se, és atrapar al tercer classificat, el Futbol Club Vic Riuprimer, que té cinc punts més que les andreuenques i encara li resta un partit ajornat per jugar.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Més en

Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Premsa7 de desembre de 2018

El Sant Andreu vesteix el logotip de Proactiva Open Arms al Wanda Metropolitano

Premsa6 de desembre de 2018

Amb el cap ben alt (4-0)

Premsa6 de desembre de 2018

Molt a guanyar i res a perdre al Metropolitano

Premsa4 de desembre de 2018