Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

La UE Sant Andreu té un partit clau contra el CE Hospitalet per la lluita per la segona posició a la classificació aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala. Per això més que mai l’equip necessita l’escalf de l’afició.

El club, per aquest duel, posa les entrades a dos euros al Gol Nord, tal com es va fer en el passat derbi enfront del CE Europa, i cada soci podrà portar un acompanyant de forma gratuïta a General si ve amb la samarreta quadribarrada al camp.

Us esperem a totes i tots diumenge al Narcís Sala!

Imatge: Adrià Giménez.

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018