Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

La UE Sant Andreu té un partit clau contra el CE Hospitalet per la lluita per la segona posició a la classificació aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala. Per això més que mai l’equip necessita l’escalf de l’afició.

El club, per aquest duel, posa les entrades a dos euros al Gol Nord, tal com es va fer en el passat derbi enfront del CE Europa, i cada soci podrà portar un acompanyant de forma gratuïta a General si ve amb la samarreta quadribarrada al camp.

Us esperem a totes i tots diumenge al Narcís Sala!

Imatge: Adrià Giménez.

Més en

No val a badar a la lliga

Premsa20 d'octubre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa20 d'octubre de 2018

Preus i venda anticipada: Sant Andreu – Atlético de Madrid

Premsa19 d'octubre de 2018

Gloriosa Unió Esportiva Sant Andreu (1-0)

Premsa18 d'octubre de 2018