Promoció i entrades anticipades de cara al derbi

S’acosta el derbi entre el Sant Andreu i l’Europa, que es disputarà aquest dissabte a les vuit del vespre al Narcís Sala. El club posa a la venda les entrades anticipades a partir d’aquesta tarda a les oficines en els horaris habituals (10:00-13:00 i 17:00-20:00). Recordem que també es podran comprar a les taquilles el mateix dissabte abans del partit.

Les entrades tindran el preu habitual, de cinc euros a general i de deu a la tribuna. També pels aficionats del CE Europa, tal com succeeix amb qualsevol aficionat que ve al Narcís Sala.

La novetat de cara al derbi és una entrada de dos euros al Gol Nord per tal de fomentar l’ambient i l’animació. A més, informem que hi ha una convocatòria prèvia a partir de les quatre a la plaça de les Palmeres.

Us esperem a totes i tots dissabte al Narcís Sala!

Més en

Només ha faltat encert (0-0)

Premsa20 d'agost de 2018

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018