Un derbi que pot ser decisiu

El Sant Andreu i l’Europa s’enfronten aquest dissabte a les vuit del vespre al Narcís Sala. L’estadi andreuenc acull un derbi amb molts al·licients, atès que ambdós equips es juguen les seves opcions de disputar la promoció d’ascens. Els quadribarrats volen lluitar per la segona posició, mentre que els escapulats esgoten les seves opcions.

Arriba el derbi entre andreuencs i graciencs al Narcís Sala, un partit marcat per la rivalitat i per la il·lusió d’ambdues aficions perquè el seu equip s’endugui la victòria. L’encontre pot ser decisiu pels dos conjunts, que volen jugar la promoció d’ascens. El Sant Andreu, amb onze punts d’avantatge sobre el seu rival, vol allunyar-se dels perseguidors i intentar acabar segon. Per la seva banda, l’Europa esgota les seves opcions en aquestes últimes cinc jornades.

L’equip de Mikel Azparren es troba en un bon moment i en plena dinàmica positiva. Els quadribarrats encadenen dotze jornades sense perdre i quatre victòries els últims cinc partits. Els escapulats, en canvi, han acumulat diverses jornades sense sumar tres punts amb una victòria en nou encontres i han perdut pistonada.

La grada del Narcís Sala empenyerà des de molt aviat el Sant Andreu perquè pugui sumar els tres punts en aquest duel. Seria la primera victòria en un derbi des de la temporada 2007/2008, quan els andreuencs van imposar-se en els dos partits. Hi ha una promoció de dos euros per entrada al Gol Nord, que novament serà el focus d’animació quadribarrat.

Precedents

Els últims cinc derbis han acabat en taules. A la primera volta, el Sant Andreu no va poder guanyar al Nou Sardenya (0-0). La temporada passada, els dos partits també van acabar sense gols. L’anterior, amb un empat a zero al Nou Sardenya i un empat a un gol al Narcís Sala. En global, el balanç és molt igualat: 36 triomfs andreuencs, 34 pels graciencs i 21 empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi ni Kuku per lesió. Les proves mèdiques han determinat que Kuku té un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i que estarà almenys un mes de baixa. La seva evolució determinarà la seva disponibilitat i s’ha descartat que tingui una lesió més greu.

UE SANT ANDREU – CE EUROPA

Competició: Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 14 de març, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Carlos Rodríguez Enrique (del. Barcelona), assistit per Sergio Manjón Villazala (Barcelona) i José María Rodríguez Enrique (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS