Un empat treballat (1-1)

El Sant Andreu ha empatat 1-1 en el desplaçament al camp del Prat, en un duel en què els locals s’han avançat en el marcador mitjançant Poves. Els andreuencs han reaccionat ràpidament i Ton Alcover, en un xut de falta magistral, ha igualat el matx. A partir d’aquí, no hi ha hagut un dominador clar i en els minuts finals ambdós conjunts han disposat d’oportunitats clares per marcar.

L’equip de Mikel Azparren afrontava un duel complicat al Sagnier, tot i que el Prat havia perdut en els darrers tres partits que havia jugat com a local. El conjunt pota blava ha començat el partit molt endollat i ja en el primer minut de joc ha fet intervenir Segovia amb una bona intervenció. L’empenta inicial ha tingut premi i Poves ha aprofitat una passada llarga a l’esquena de la defensa quadribarrada per marcar amb un toc suau en la definició per sobre el porter andreuenc (7′).

El Sant Andreu ha quedat estabornit i els locals han estat a punt de fer la segona diana quan Padilla ha superat Segovia, però ha aparegut Juanma per desviar la pilota sobre la línia de gol. Els quadribarrats, en la primera aproximació, han aconseguit l’empat. Ton Alcover, en un excel·lent colpeig de pilota en una falta a la frontal de l’àrea, ha col·locat l’esfèrica a l’escaire. Inapel·lable pel porter local (17′). El duel s’ha igualat, i tots dos equips s’han vist obligats a utilitzar massa el recurs de la pilotada en llarg.

Ton Alcover celebrant el gol.

Segovia ha tornat a aparèixer amb la que pot ser una de les millors aturades del porter andreuenc en aquesta temporada. Segovia, de forma espectacular, ha desviat una rematada de cap de Poves des de dins l’àrea petita, que ha permès els quadribarrats mantenir l’empat. Abans d’arribar al descans, el Sant Andreu ha tingut una nova oportunitat a càrrec de Juanma, però el seu tir en un servei de córner ha marxat fregant el pal.

A la represa, de nou, el Prat ha sortit molt incisiu i en el primer minut ha tingut dues oportunitats mitjançant Padilla. En la primera han anul·lat el seu gol de xilena per fora de joc. En la segona ocasió ha sortit desviat un xut des de la frontal de l’àrea. El conjunt pota blava ho ha seguit intentant, però Javi Lara s’ha tornat a topar amb la figura de Segovia, que ha fet una gran aturada en el tir llunyà del jugador del Prat. Ignacio, pels locals, ho ha provat amb una rematada al primer toc quan estava sol dins l’àrea, però no ha engaltat del tot bé l’esfèrica, que ha marxat desviada.

Elhadji en una acció del joc.

En una altra ocasió del conjunt pota blava a càrrec d’Ignacio, l’extrem local ha errat un u contra u amb Segovia, tot i que l’àrbitre havia anul·lat la jugada per fora de joc. Els darrers minuts han estat d’una intensitat molt alta i d’un partit completament descontrolat. Ha estat en el temps afegit quan els andreuencs han disposat de l’oportunitat més clara per marcar mitjançant Elhadji. El xut ras des de dins l’àrea del davanter centre, però, ha marxat fregant el pal. Al final, empat a un gol, que ha estat molt suat i treballat pels jugadors del Sant Andreu, que col·loca els quadribarrats a tres punts de l’Hospitalet, el segon classificat, amb un duel entre hospitalencs i quadribarrats en la propera jornada.

Imatges: Judit Andreu – UESA.

FITXA TÈCNICA

AE Prat (1): Sergio, Fede, Lario, Uri Escabrós, Ricarte, Putxi, Javi Lara (Sergio Campos, 86′), Padilla, Toni Larrosa, Poves (Ignacio, 61′) i Carlos Cano (Jordi Cano, 70′).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, David López, Víctor Alonso, Ton Alcover, Alfred (Joel, 89′), Alberto (Guerrero, 62′), Juanan i Óscar Muñoz (Elhadji, 81′).

Gols: 1-0 Poves (7′), 1-1 Alcover (17′).

Àrbitre: Sr. Vicente Alexand Muñoz Baquero (del. Vallès Occidental) ha amonestat Poves (4′), Uri Escabrós (17′), Padilla (58′), Javi Lara (68′), Ricarte (87′) pels locals i Guerrero (73′), Llamas (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Sagnier.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

CRÒNICA DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 0-1 FC Santfeliuenc

CF Gavà 0-3 CF Palamós

CE Hospitalet 3-1 EC Granollers

FC Santboià 0-1 CF Pobla Mafumet

FC Cerdanyola 1-1 UE Vilassar

UE Figueres 1-1 RCD Espanyol B

CF Reus Deportiu B 1-2 FC Ascó

CE Europa 2-0 UAT Horta

FC Terrassa 0-1 FC Vilafranca

CLASSIFICACIÓ (J35)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS