Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

El Femení continua amb la velocitat de creuer i ha vençut per 2-1 el CE Sabadell, amb remuntada inclosa, i d’aquesta manera ja en són sis jornades consecutives guanyant. En canvi, el Sant Andreu Atlètic no aixeca el cap i ha encadenat la tercera derrota seguida enfront de l’AT Sant Pol.

Victòria del Femení (2-1)

El Femení està en un moment molt dolç i en què les coses van de cara. El CE Sabadell s’ha avançat en el marcador en el minut 20 amb el gol de Georgina Vila. Tocava remar i les quadribarrades han aconseguit un important gol, just abans del descans, mitjançant Cristina Jiménez (44′).

A la represa, les andreuenques han continuat dominant el partit i creant ocasions de gol. Tot i això no han estat capaces de penetrar el mur arlequinat. Al final, però, la insistència ha tingut premi i Judith Calonge ha fet el segon gol pel Femení en el 89′. Nova victòria quadribarrada i ja en són sis de consecutives. El Sant Andreu ocupa la quarta posició a la classificació.

Fitxa tècnica

Femení (2): Laia Garcia, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Amanda Manjon, Carmen Yera, Judith Saez i Anna Molet.

CE Sabadell (1): Silvia Piñol, Paola Zambrano, Desiree Moya, Sara Garcia, Carla Panisello, Sandra Saez, Ester Rodríguez, Lidia Rodriguez, Georgina Vila, Sara Palmiero i Gisela Fernandez.

Gols: 0-1 Georgina Vila (20′), 1-1 Cristina Jiménez (44′), 2-1 Judith Calonge (89′).

Àrbitre: Sra. Maria Teresa Purti Paez (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Cristina Jimenez (40′) per les locals i Desiree Moya (40′), Carla Panisello (71′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 27 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (3-2)

El filial quadribarrat no arribava en bon moment en el duel enfront de l’AT Sant Pol, tant pels resultats negatius en les darreres jornades, com per la marxa de David Llobet i l’entrenador Gerard Lucas dies abans del matx. Àlex Redondo ha pres les regnes del Sant Andreu Atlètic. El partit ha començat de manera immillorable pels quadribarrats, que s’han posat 0-2 en el marcador amb els gols de Daniel Aznar (20′) i Alex Montero (37′).

En el segon temps és quan els andreuencs han patit un daltabaix. Feliu Torrus (58′) ha escurçat les distàncies i Bryan Garcia ha empatat el duel (67′). Els darrers 20 minuts han estat igualats, però l’AT Sant Pol ha aconseguit culminar la remuntada amb la diana d’Adrià Pachecho (85′). El Sant Andreu Atlètic ja no ha tingut capacitat de reacció i ha encadenat la tercera derrota consecutiva. El filial ara és novè a la classificació.

Fitxa tècnica

AT Sant Pol (3): Sergi Andrés, Mahamadou Sumaray, Guillem Conesa, Bryan Garcia (Josep Maria Sauleda, 75′), Ivan Sebastian, Berna Baldeh (Tomas Isidro, 46′), Samuel Perez (Daniel Viñuela, 72′), Raul Gonzalez, Joan Planas (Adrià Pacheco, 46′), Pol Almellones i Feliu Torrus (Vicenç Villalba, 89′).

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Javier Purroy (Hideaki Shinoda, 83′), Oriol Sans, Marc Cervera, Alex Montero, Johan Otin (Hao Yan, 72′), Eric Ruiz (Gabriel Adarve, 49′), Daniel Aznar, Seydou Kiendrebeogo i Hanchuan Song (Sergio Franco, 49′).

Gols: 0-1 Daniel Aznar (20′), 0-2 Alex Montero (37′), 1-2 Feliu Torrus (58′), 2-2 Bryan Garcia (67′), 3-2 Adrià Pacheco (85′).

Àrbitre: Sr. Sergio Corral Delgado (del. Vallès Occidental) ha amonestat Joan Planas (42′), Ivan Sebastian (53′), Pol Almellones (80′), Adrià Pacheco (85′) pels locals i Marc Cervera (41′), Johan Otin (54′), Sergio Franco (65′), Oriol Sans (87′), Gabriel Adarve (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Sot del Bagueny.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS