Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Jornada amb resultats oposats pels equips andreuencs. El Femení continua amb la bona ratxa i ha vençut (0-1) a la UE Porqueres, el segon classificat. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut (1-3) contra el CE Escola Futbol Mataró i ha encadenat la segona derrota consecutiva.

Victòria del Femení (0-1)

El Femení es troba en el millor moment de la temporada i amb el triomf enfront de la UE Porqueres ja suma cinc jornades consecutives guanyant. Les andreuenques han visitat el camp del segon classificat a la lliga, per tant, era un desplaçament complicat. El partit, des del començament, ha estat molt igualat i amb poques ocasions de gol a la primera meitat.

A la represa, el Sant Andreu ha sortit endollat i Anna Molet ha perforat la porteria local (59′, un gol que ha acabat donant els tres punts al Femení. Amb aquesta diana, la pitxitxi de l’equip ja en suma 17 i és la cinquena màxima golejadora de la lliga. Les andreuenques s’han replegat i molt ordenadament en defensa han repel·lit tots i cadascun dels atacs de la UE Porqueres. Al final, victòria quadribarrada per la mínima, que fa que el Femení es col·loqui a la quarta posició de la classificació i reafirmi la seva bona dinàmica.

Fitxa tècnica

UE Porqueres (0): Marina Gispert, Cristina Cárcamo, Tani Espinosa, Laura Micaló, Claudia Santaló, Julia Ballester, Nadia Saura, Laura Quesada, Claudia Juncà, Sandra Arbat i Alba Arboix.

Femení (1): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña. Nuria Raya, Alexandra Marina, Carmen Yera, Judith Sáez i Anna Molet.

Gols: 0-1 Anna Molet (59′).

Àrbitre: Sr. José Antonio Berjaga Ruz (del. Girona) ha amonestat Judith Calonge (52′), Nuria Raya (69′), Judith Sáez (88′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 del Grup 1 de Preferent disputat al Municipal de Miànigues.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-3)

El Sant Andreu Atlètic ha rebut el CE Escola Futbol Mataró, el segon classificat, al Narcís Sala. Ràpidament els visitants s’han avançat en el marcador amb la diana d’Aitor González (2′). Els andreuencs han quedat estabornits i en la següent aproximació clara dels mataronins han fet el segon mitjançant Sergio González (13′). S’ha arribat al descans amb el 0-2.

A la represa, el filial ha sortit decidit a la recerca de la remuntada i Daniel Aznar ha retallat distàncies en el marcador en el 67′. Els quadribarrats han posat setge a la porteria rival, però no han pogut tornar a batre la defensa mataronina. El CE Escola Futbol Mataró ha sentenciat el partit en el 89′ amb el gol de Daniel González. Derrota del Sant Andreu Atlètic per 1-3, que els fa perdre una posició a la lliga, i ara són els novens classificats.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Garcia, Ismael Sanchez, Antonio Valverde, Manel Busquets, Gabriel Adarve, Daniel Aznar, Eric Ruiz i Johan Otin.

CE Escola Futbol Mataró (3): Joel Garzon, Francesc Parcerisas, Mustapha Kanth, Alex Aznar, Aitor González, Ricard Castrillo, Sergi Sanchez, Victor Yustos, Sergio González, Marcel Espanya i Pedro Pareja.

Gols: 0-1 Aitor González (2′), 0-2 Sergio González (13′), 1-2 Daniel Aznar (67′), 1-3 Daniel González (89′).

Àrbitre: Sr. Ricard Galera Ferrer (del. Anoia) ha amonestat Ismael Sanchez (34′), Gabriel Adarve (52′), Sergio Franco (80′) Sergi Lobo (86′), Adria Escribano (88′) pels locals i Sergio González (27′), Aitor González (55′), Sergio López (59′), Joel Garzón (67′), Francesc Parcerisas (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Femení enfront de la UE Porqueres. | Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS