El Sant Andreu rep diumenge (19:00h) l’Antequera al Narcís Sala en la tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens. L’equip de Mikel Azparren, sancionat dos partits per la seva expulsió, ha de rematar la feina després de la victòria per la mínima a El Maulí per a classificar-se per la segona ronda amb el suport de l’afició quadribarrada.

Després de la meritòria victòria en el partit d’anada, el Sant Andreu ha de rematar la feina amb un Narcís Sala que vol empènyer l’equip cap a la classificació des del primer minut. L’ambient començarà a les onze del matí a la ‘Fan Zone‘ andreuenca i es prolongarà fins les set del vespre, hora en què començarà l’encontre.

El Comitè de Competició de la RFEF ha sancionat Mikel Azparren amb dos partits per la seva expulsió. Per tant, Xavi Jiménez serà l’encarregat de dirigir el Sant Andreu des de la banqueta. El Sant Andreu sap que l’eliminatòria està oberta i és conscient dels perills del conjunt andalús, que va mostrar les seves armes en el partit d’anada.

L’Antequera arriba al Narcís Sala amb l’objectiu d’intentar capgirar l’eliminatòria. El conjunt andalús va demostrar la seva vàlua i la capacitat de crear una sensació de perill constant, amb futbolistes de qualitat jugant per dins i dos laterals i extrems profunds. L’avantatge és mínim i els quadribarrats hauran de tenir el control del partit per evitar sorpreses.

No us perdeu aquest partidàs i veniu a animar l’equip al Narcís Sala!

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi per lesió i Kuku és dubte. L’Antequera té la baixa confirmada de Mauro i el dubte de Cala, que va retirar-se amb molèsties a la segona meitat del partit d’anada a El Mauló.

UE SANT ANDREU – ANTEQUERA CF

Competició: partit de tornada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B
Horari: diumenge 27 de maig, a les 19:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Héctor Laconti Bouzas (del. Las Palmas), assistit per Francisco José Arencibia Medina (Las Palmas) i Orlando Manuel Hernández Navarro (Las Palmas)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotogarfia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS