Acompanyeu el Sant Andreu a Antequera!

La Coordinadora Andreuenca ha organitzat un autocar per a acompanyar el Sant Andreu a Antequera aquest cap de setmana. Sortirà dissabte a les 23:59h des del Narcís Sala per a arribar a la ciutat andalusa diumenge al migdia, i tornarà una vegada acabi el partit.

Des d’aquesta tarda podeu reservar i pagar el viatge a les oficines del Narcís Sala per 60 euros. El preu inclou el lloguer de l’autocar i l’entrada, que té un cost de set euros.

Si algun soci vol comprar només l’entrada de manera anticipada, també pot fer-ho. En aquest cas, se li lliurarà un tiquet bescanviable. El club comprarà un paquet d’entrades que repartirà diumenge a les portes de l’estadi de l’Antequera. Més endavant donarem la informació exacta sobre a quina hora i on s’entregaran les entrades a canvi dels tiquets.

Horari oficines: de dilluns a divendres, 09:30-12:30 i 17:00-20:00

Feu-vos sentir, siguem locals a Antequera!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS