Antequera-Sant Andreu, diumenge a les 19:00h

El sorteig de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens ha emparellat el Sant Andreu amb l’Antequera CF, equip del Grup IX de la Tercera Divisió (Andalusia Oriental). El partit d’anada es jugarà diumenge vinent a les 19:00h a l’estadi El Mauli.

Ara mateix, el club negocia el preu de les entrades pels socis del Sant Andreu en aquest partit. La voluntat és arribar ràpidament a un acord per a facilitar la màxima assistència tant al partit d’anada com el de tornada.

Fotografia: La plantilla, els tècnics i la directiva, veient el sorteig al Narcís Sala. | UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018