Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

El Sant Andreu s’ha erigit com un equip molt sòlid en defensa. Els quadribarrats han estat el conjunt menys golejat de la lliga amb només 24 dianes encaixades en 38 jornades. A més, a l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona Divisió B al camp de l’Antequera CF els andreuencs van mantenir la porteria imbatuda. El central, Alberto Carroza, ha estat un dels baluards defensius de l’equip. A més ha anotat cinc gols durant el campionat domèstic. Només n’han marcat més Alfred, amb 7 dianes, Josu i Óscar Muñoz, amb 8, i Elhadji, amb 10.

Carroza ha remarcat el sacrifici defensiu de tot l’equip. ‘Els atacants i els migcampistes treballen molt, fet que és molt millor pels defenses perquè les pilotes contrincants no arriben amb tanta claredat i tampoc els rivals. No només és la defensa, sinó el conjunt de general de l’equip’ i ha afegit que el Sant Andreu ‘vol seguir donant alegries a l’afició perquè s’ho mereix’.

Pel que fa al partit a El Maulí, el central quadribarrat ha explicat que ‘teníem clar que havíem de treure un resultat positiu d’Antequera’. Carroza ha explicat que el Sant Andreu va patir a la primera meitat, però que en el segon temps va millorar, sobretot amb el gol de jugada d’estratègia de Dani Guerrero. ‘Per trencar un partit, l’estratègia és fonamental.  Estem treballant-la bé i tenim gent molt poderosa en el joc aeri’ ha remarcat.

‘Afrontem la tornada de l’eliminatòria amb serietat i il·lusió i sobretot més encara perquè és davant la nostra afició’. Carroza ha agraït el suport dels aficionats andreuencs durant tota la temporada. ‘És fonamental. L’afició que té el Sant Andreu no té preu. A molts equips de Segona B els hi agradaria tenir l’afició que tenim nosaltres’.

Més en

El calendari de lliga del Sant Andreu

Premsa16 de juliol de 2019

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019