Derrota del Sant Andreu Atlètic (6-5)

Tot i la millor en el joc quadribarrat, i posar-se dos cops per davant en el marcador, el Sant Andreu Atlètic ha perdut de forma dolorosa al camp del CP Sarrià (6-5). Amb aquesta desfeta ja en són sis de consecutives, però el filial andreuenc es manté en la desena posició, amb 44 punts.

El Sant Andreu Atlètic volia retrobar-se amb les bones sensacions i durant els primers 20 minuts del partit a domicili contra el CP Sarrià ho ha aconseguit. Daniel Aznar (16′) i Oriol Sans (20′) han posat el 0-2 en el marcador. Els barcelonins, però, han empatat el duel en un vist i no vist amb les dianes de Francesc Xavier Olaechea (22′) i Víctor Pérez (24′). Abans d’arribar al descans, els quadribarrats han tornat a donar un cop sobre la taula i Seydou Kiendrebeogo ha batut el porter local (39′).

A la represa, el filial andreuenc ha sortit endollat i Daniel Aznar ha fet el 2-4 (55′). De nou, un avantatge de dos gols pel Sant Andreu Atlètic, però el CP Sarrià ha aconseguit tornar a empatar i fins i tot donar-li la volta al marcador amb el gol de Lluis Viñas (58′) i les dues dianes de Víctor Lacambra (67′ i 71′). Podia semblar que els quadribarrats es venien avall, però mitjançant Hao Yan han tornat a empatar el partit (76′). Amb un duel completament boig, tot podia passar, i els barcelonins han aconseguit marcar el sisè a través d’Alvar Roselló (80′). En els darrers 10 minuts, el Sant Andreu Atlètic s’ha bolcat a l’atac, però ja no ha tingut més fortuna de cara al gol. Sisena derrota consecutiva del filial andreuenc. Resten dues jornades perquè s’acabi la lliga.

FITXA TÈCNICA

CP Sarrià (6): Santiago Poal, Alberto Pérez, Marc Fernández (Lluis Viñas), Victor Perez, Alvar Roselló, Albert Parra, Javier Salvador (Victor Lacambra), Juan Bertholle, Marc Ribera (Carlen Villalon), Alex Peman i Francesc Xavier Olaechea.

Sant Andreu Atlètic (5): Oscar Remon, Marc Cervera, Johan Otin (Francisco Javier Arenas), Oriol Sans, Javier Purroy, Wanderson Jose (Hao Yan), Manel Busquets (Hideaki Shinoda), Gabriel Adarve (Hanchuan Song), Daniel Aznar, Alex Montero i Seydou Kiendrebeogo.

Gols: 0-1 Daniel Aznar (16′), 0-2 Oriol Sans (20′), 1-2 Francesc Xavier Olaechea (22′), 2-2 Víctor Perez (24′), 2-3 Seydou Kiendrebeogo (39′), 2-4 Daniel Aznar (55′), 3-4 Lluis Viñas (58′), 4-4 Victor Lacambra (67′), 5-4 Víctor Lacambra (71′), 5-5 Hao Yan (76′), 6-5 Alvar Roselló (80′).

Àrbitre: Sr. German Rodríguez Roig (del. Vallès Occidental) ha amonestat Alex Peman (74′) pels locals i Gabriel Adarve (73′), Oriol Sans (85′), Marc Cervera (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Vall d’Hebron.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019