Derrota del Sant Andreu Atlètic (6-5)

Tot i la millor en el joc quadribarrat, i posar-se dos cops per davant en el marcador, el Sant Andreu Atlètic ha perdut de forma dolorosa al camp del CP Sarrià (6-5). Amb aquesta desfeta ja en són sis de consecutives, però el filial andreuenc es manté en la desena posició, amb 44 punts.

El Sant Andreu Atlètic volia retrobar-se amb les bones sensacions i durant els primers 20 minuts del partit a domicili contra el CP Sarrià ho ha aconseguit. Daniel Aznar (16′) i Oriol Sans (20′) han posat el 0-2 en el marcador. Els barcelonins, però, han empatat el duel en un vist i no vist amb les dianes de Francesc Xavier Olaechea (22′) i Víctor Pérez (24′). Abans d’arribar al descans, els quadribarrats han tornat a donar un cop sobre la taula i Seydou Kiendrebeogo ha batut el porter local (39′).

A la represa, el filial andreuenc ha sortit endollat i Daniel Aznar ha fet el 2-4 (55′). De nou, un avantatge de dos gols pel Sant Andreu Atlètic, però el CP Sarrià ha aconseguit tornar a empatar i fins i tot donar-li la volta al marcador amb el gol de Lluis Viñas (58′) i les dues dianes de Víctor Lacambra (67′ i 71′). Podia semblar que els quadribarrats es venien avall, però mitjançant Hao Yan han tornat a empatar el partit (76′). Amb un duel completament boig, tot podia passar, i els barcelonins han aconseguit marcar el sisè a través d’Alvar Roselló (80′). En els darrers 10 minuts, el Sant Andreu Atlètic s’ha bolcat a l’atac, però ja no ha tingut més fortuna de cara al gol. Sisena derrota consecutiva del filial andreuenc. Resten dues jornades perquè s’acabi la lliga.

FITXA TÈCNICA

CP Sarrià (6): Santiago Poal, Alberto Pérez, Marc Fernández (Lluis Viñas), Victor Perez, Alvar Roselló, Albert Parra, Javier Salvador (Victor Lacambra), Juan Bertholle, Marc Ribera (Carlen Villalon), Alex Peman i Francesc Xavier Olaechea.

Sant Andreu Atlètic (5): Oscar Remon, Marc Cervera, Johan Otin (Francisco Javier Arenas), Oriol Sans, Javier Purroy, Wanderson Jose (Hao Yan), Manel Busquets (Hideaki Shinoda), Gabriel Adarve (Hanchuan Song), Daniel Aznar, Alex Montero i Seydou Kiendrebeogo.

Gols: 0-1 Daniel Aznar (16′), 0-2 Oriol Sans (20′), 1-2 Francesc Xavier Olaechea (22′), 2-2 Víctor Perez (24′), 2-3 Seydou Kiendrebeogo (39′), 2-4 Daniel Aznar (55′), 3-4 Lluis Viñas (58′), 4-4 Victor Lacambra (67′), 5-4 Víctor Lacambra (71′), 5-5 Hao Yan (76′), 6-5 Alvar Roselló (80′).

Àrbitre: Sr. German Rodríguez Roig (del. Vallès Occidental) ha amonestat Alex Peman (74′) pels locals i Gabriel Adarve (73′), Oriol Sans (85′), Marc Cervera (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Vall d’Hebron.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS