Derrotes del Sant Andreu Atlètic i Femení

El tram final de temporada s’està fent llarga tant pel Femení com pel Sant Andreu Atlètic. Les andreuenques han perdut contra el FC Cerdanyola (3-1) en la darrera jornada del campionat de lliga. Per altra banda, el filial quadribarrat no aixeca el cap i ha tornat a perdre, en aquest cas contra el CF Argentona (3-1), tot i que amb els resultats de la resta de la jornada ha certificat la permanència a la Segona Catalana. 

Derrota del Femení (3-1)

Després de travessar el millor moment de la temporada, amb sis victòries consecutives, el Femení ha encadenat dues desfetes en la recta final. La darrera al camp del FC Cerdanyola del Vallès. Els inicis d’ambdues parts han penalitzat el conjunt andreuenc. En el minut 2 les locals s’han avançat mitjançant el gol de Paula Boza. Les quadribarrades han reaccionat ràpidament i Saray Vidaña ha igualat el matx (14′). La primera meitat ha estat molt igualada i ja no s’ha mogut més el marcador.

A la represa, s’ha tornat a viure la mateixa tònica que en el primer temps, i el Cerdanyola ha marcat en el primer minut de joc mitjançant Silvia Ferrer (46′). Aquest gol ha estat un cop dur per les andreuenques, que s’han vist, de nou, a contracorrent. Tot i la insistència quadribarrada, les locals han tornat a batre la porteria quadribarrada amb la diana de Nuria Ortega (66′). El Femení ha intentat retallar les distàncies en el marcador, però no ha estat afortunat de cara el gol. Amb aquesta derrota, les andreuenques baixen fins a la cinquena posició, amb 41 punts, en el que ha estat l’últim partit de lliga, ja que el rival de la pròxima jornada, el CF Femení Tortosa-Ebre, s’ha retirat de la competició.

Fitxa tècnica

FC Cerdanyola (3): Ainara Navas, Melania Vallecillos, Elena Fernandez, Anna Ruiz, Silvia Ferrer, Paula Boza, Nuria Serra, Paula Gonzalez, Amanda Hernandez i Nuria Ortega.

Femení (1): Ester Ramos, Judith Saez, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jimenez, Amanda Lopez, Anna Molet i Irene Berdun.

Gols: 1-0 Paula Boza (2′), 1-1 Saray Vidaña (14′), 2-1 Silvia Ferrer (46′), 3-1 Nuria Ortega (66′).

Àrbitre: Sra. Carla Borras Polo (del. Barcelona) ha amonestat Aroha Medina (74′), Carmen Yera (74′), Nuria Raya (88′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 del Grup 1 de Preferent disputat a Les Fontetes.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-3)

El filial quadribarrat no és capaç de remuntar el vol i enfront del CF Argentona, al Narcís Sala, ha encadenat la cinquena derrota consecutiva. Els andreuencs han donat una bona imatge contra el segon classificat, però els han penalitzat els petits detalls. L’Argentona s’ha avançat en el marcador amb el gol de Cristian Pérez (37′). S’ha arribat amb el 0-1 al descans.

Al segon temps, el Sant Andreu Atlètic ha continuat amb el bon joc i en una de les aproximacions Marc Cervera ha batut el porter rival (77′). Empat 1-1. Els visitants, però, han reaccionat ràpidament i tan sols tres minuts més tard s’han tornat a avançar en el marcador mitjançant el gol de Dídac Bancells (80′). El filial quadribarrat no s’ha rendit, però l’Argentona ha sentenciat el matx amb la diana de Víctor Domingo (89′). Cinquena derrota consecutiva del Sant Andreu Atlètic, tot i que, amb la combinació de la resta de resultats de la jornada ha certificat matemàticament la permanència a la Segona Catalana, quan encara resten tres jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Adrià Escribano (Oscar Remon, 46′), Sergi Lobo, Ismael Sanchez (Hanchuan Song, 31′), Marc Cervera, Javier Purroy (Hideaki Shinoda, 87′), Wanderson José, Johan Otin (Hao Yan, 66′), Oriol Sans, Seydou Kiendrebeogo, Gabriel Adarve (Francisco Javier Arenas, 89′) i Alex Montero.

CF Argentona (3): Joan Guillamat, Eduard Benedito, Borja Montejo (Sergi Oliva, 66′), Josep Maria Tejedo, Javier Fernandez, Cristian Perez, Albert Coca, Adria Alvarez (Joaquin Hernandez, 70′), Didac Bancells (Sergi Nogueras, 87′), David Vacas (Victor Domingo, 70′) i Alejandro Puig.

Gols: 0-1 Cristian Perez (37′), 1-1 Marc Cervera (77′), 1-2 Didac Bancells (80′), 1-3 Victor Domingo (89′).

Àrbitre: Sr. Javier Fernandez Ruiz (del. Baix Llobregat) ha amonestat Gabriel Adarve (14′), Marc Cervera (19′), Oriol Sans (24′), Wanderson Jose (57′), Sergi Lobo (64′), Javier Purroy (80′), Alex Montero (80′), Seydou Kiendrebeogo (80′) pels locals i Sergi Oliva (84′), Josep Maria Tejedo (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 31 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Imatge del partit entre el Femení i el FC Cerdanyola de la primera volta de la lliga. | Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS