El CD Castelló, rival a la segona ronda

El sorteig ha emparellat el Sant Andreu amb el CD Castelló a la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. El partit d’anada es disputarà aquest diumenge a l’estadi Castàlia a les 17:30h, i la tornada al Narcís Sala el diumenge 10 a les 19:00h.

El conjunt valencià va acabar la lliga com a segon classificat amb 83 punts en quaranta jornades, només a un punt del campió, l’Atlètic Llevant. El Castelló va tenir un balanç de 24 victòries, 11 empats i 5 derrotes, amb 64 gols a favor i 32 en contra.

A la primera eliminatòria, els castellonencs van superar el CD Tropezón amb un global de 5-2: empat a un gol al partit d’anada i victòria clara dels valencians a la tornada (4-1).

Els dos clubs han acordat que el preu pels aficionats corresponents és de tretze euros, tant al Castàlia com al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS