El repte de ser segons

El Sant Andreu disputa l’últim desplaçament en lliga d’aquesta temporada diumenge (12:00h) a Cambrils, on s’enfrontarà amb el filial del Reus Deportiu. La victòria contra L’Hospitalet ha deixat els andreuencs a un pas de confirmar la classificació per la promoció d’ascens. A més, ara l’objectiu és mantenir la segona posició.

L’equip de Mikel Azparren ha rendit millor a domicili que el Narcís Sala aquesta temporada. Això diuen les estadístiques, mirades fredament. El Sant Andreu ha d’acabar aquest any pràcticament fora de casa amb una victòria que certifiqui la classificació per la promoció d’ascens i que li permeti a més mantenir la segona posició a la classificació.

Els quadribarrats s’ho jugaran en els últims dos partits de lliga. El Reus Deportiu ‘B’ es troba a la catorzena posició i acumula quatre jornades sense guanyar i només un triomf els últims deu partits. Ara bé, un filial sempre és perillós i els roig-i-negres voldran tancar la primera temporada a Tercera al seu estadi amb bon regust.

La ratxa del Sant Andreu és de quinze jornades sense perdre i de només una derrota les últimes vint-i-sis jornades. Una regularitat impressionant dels quadribarrats que els ha permès arribar a les últimes dues jornades amb opcions de ser segons i de jugar la Copa del Rei la temporada vinent.

Precedents

Ambdós equips no s’havien enfrontat mai fins aquesta temporada. A la primera volta, en el partit de Festa Major, el Sant Andreu va derrotar el filial roig-i-negre amb contundència al Narcís Sala (6-0).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi, David López ni Kuku per lesió. Tampoc amb Dani Guerrero, que complirà el segon cicle de sanció per acumulació de targetes grogues. El filial reusenc té la baixa d’Oriol Ayala per sanció.

CF REUS DEPORTIU ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 37 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 6 de maig, a les 12:00h
Estadi: Municipal de Cambrils
Arbitratge: Gerard Castellet Julià (del. Girona), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Juan José Cardenal Vargas (Maresme)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS