El Sant Andreu Atlètic acaba amb derrota

El Sant Andreu Atlètic ha perdut enfront del CD Masnou (4-2) en el darrer partit de lliga. Amb aquesta desfeta els andreuencs finalitzen la temporada a la Segona Catalana. Després d’haver assolit l’ascens la campanya passada, enguany s’han aclimatat a la nova categoria i han certificat la permanència amb solvència.

El Sant Andreu Atlètic afrontava el duel al camp del CD Masnou amb l’objectiu d’acabar la lliga amb un bon regust. El partit, però, ràpidament s’ha decantat pels locals amb la diana de Pol Campderrich (19′). Els andreuencs han reaccionat i Gabriel Adarve ha igualat el matx (37′) durant els millors instants del filial. Dos minuts més tard l’àrbitre ha expulsat el golejador quadribarrat per doble amonestació. S’ha arribat al descans amb l’empat.

A la represa, de nou, el Masnou ha marcat ràpidament mitjançant Alex Pompido (52′). El Sant Andreu Atlètic, tot i estar amb inferioritat numèrica, ha continuat lluitant, però els locals han fet el tercer gol a càrrec de Sergio Cano (75′). Poc després ha arribat el quart de Matias Del Gesso (85′). El filial ha maquillat el marcador amb la diana de Wanderson José (89′). El partit ha acabat amb derrota quadribarrada per 4-2 i els andreuencs acaben la lliga en l’onzena posició amb 47 punts.

Fitxa tècnica

CD Masnou (4): Sergio Cano, Yassin El Hmidi (Pablo Trubia, 29′), Carlos Osuna, Marc Reyes, Marc Lombardo, Matias Del Gesso, Pol Campderrich, Jordi Gutierrrez, Alex Pompido, Sergio Mendoza i Sergio Urbano.

Sant Andreu Atlètic (2): Adria Escribano, Sergi Lobo, Johan Otin, Marc Cervera (Francisco Javier Arenas, 29′ i que després ha estat substituït per Hideaki Shinoda, 62′), Wanderson Jose, Eric Ruiz, Hanchuan Song, Gabriel Adarve, Hao Yan (Oscar Remon, 62′), Alex Montero i Manel Busquets.

Gols: 1-0 Pol Campderrich (19′), 1-1 Gabriel Adarve (37′), 2-1 Alex Pompido (52′), 3-1 Sergio Cano (75′), 4-1 Matias Del Gesso (85′), 4-2 Wanderson Jose (89′).

Àrbitre: Sr. Arnau Martí Rovira (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Jordi Gutierrez (7′), Carlos Osuna (37′), Marc Lombardo (41′), Pol Campderrich (44′), Alex Pompido (52′), Matias Del Gesso (87′) pels locals i Marc Cervera (19′), Gabriel Adarve (21′ i 39′-expulsat), Francisco Javier Arenas (44′), Eric Ruiz (76′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 34 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal del Masnou.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS