El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

La lliga arriba a la cloenda. El Sant Andreu Atlètic disputa aquest diumenge al camp del CD Masnou (12:00 h) l’últim partit del campionat. Els andreuencs, amb la victòria enfront de l’AT Piferrer, van trencar una ratxa de sis derrotes consecutives, i es troben en una posició tranquil·la a la classificació, concretament a la desena.

Tot i començar molt bé la temporada, i estar lluitant per les posicions capdavanteres durant la primera volta, els andreuencs, a la segona part del campionat, han petit un sotrac. A partir de la jornada 20, el Sant Andreu Atlètic ha sumat 10 derrotes en 14 partits, cosa que els ha fet perdre les opcions d’ascens i instal·lar-se a la zona mitjana de la classificació. Amb la permanència assolida ja fa unes jornades, el filial quadribarrat es desplaça aquest diumenge al camp del CD Masnou (12:00 h) en el corresponent a l’últim partit de lliga.

El Masnou ocupa la vuitena posició i té cinc punts més que el Sant Andreu Atlètic. Els masnovins no arriben en un bon moment, ja que han perdut en les darreres dues jornades. El filial quadribarrat vol obtenir una nova victòria, que serveixi per finalitzar el campionat amb un bon regust.

Imatge: CE Europa.

Més en

L’esperit d’Olot apareix a Llagostera (1-2)

Premsa16 de febrer de 2019

Prova de foc a Llagostera

Premsa15 de febrer de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Dani López, nou entrenador del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019