El Sant Andreu jugarà la promoció d’ascens! (0-2)

El Sant Andreu ha confirmat la classificació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. L’equip de Mikel Azparren s’ha imposat a Cambrils contra el filial del Reus Deportiu amb gols de Carroza i Alberto García en una segona meitat dominada de principi a fi pels quadribarrats. Els futbolistes han festejat la victòria amb l’afició desplaçada, que ha tornat a fer costat un dia més l’equip fora de casa.

Alegria desbordada. El Sant Andreu ha aconseguit una nova victòria de mèrit a domicili i s’ha classificat per la promoció d’ascens. La plantilla i l’afició quadribarrada han celebrat amb bogeria i ràbia aquest èxit després d’una temporada memorable de l’equip, que a més té l’opció de ser sub-campió i disputar la Copa del Rei la temporada vinent si guanya el Figueres la setmana que ve.

La banqueta ha celebrat amb eufòria el gol d’Alberto.

Ha costat arrencar. El Reus ‘B’ ha sortit millor i ha dominat bona part del primer temps, amb una circulació ràpida i eficaç de pilota. L’equip de Mikel Azparren ha sabut gestionar els seus pitjors minuts i Segovia s’ha lluït per a evitar el gol de l’ex-andreuenc Adri Arjona (10′). Alfred, molt actiu, ha provat de sorprendre Chechu des de lluny (23′) i una centrada de Ton Alcover ha estat a punt d’entrar després d’enverinar-se (30′). A més, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Josu per una suposada falta sobre el porter.

El partit, però, ha girat com un mitjó a la segona meitat. Els quadribarrats s’han apoderat de la pilota i han empès els roig-i-negres cap al seu camp amb una pressió eficaç i amb més paciència, cercant el gol que obrís el marcador. Chechu s’ha erigit com a salvador del Reus ‘B’ rebutjant una rematada d’Óscar Muñoz (51′) i un gol olímpic de Ton Alcover (60′). A l’àrea andreuenca, Marcel ha tingut la millor oportunitat en un xut amb rosca que ha fregat el travesser (64′).

L’equip ha agraït el suport a l’afició un dia més.

S’ensumava el gol del Sant Andreu, que a pilota aturada estava posant els locals en moltes dificultats. I en una acció de falta lateral, Ton Alcover ha centrat i Carroza ha entrat com un tren per a enviar l’esfèrica al fons de la porteria (71′). La plantilla ha celebrat molt el gol, conscient de la importància que tenia, i felicitant tant el llançador com el rematador.

Restaven vint minuts i els quadribarrats han gestionat l’avantatge amb certa comoditat. En temps afegit, Alberto García ha fet un truc de màgia: conducció pel centre de l’atac, ruleta dins l’àrea per a desfer-se dels defensors i definició precisa (93′). El gol ha sentenciat el partit i la bogeria s’ha desfermat a la gespa, a la banqueta, a la graderia i després al vestidor.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Reus Deportiu ‘B’ (0): Chechu, Cristian, Mañé, Miranda, Guerrero (Torre, 68′), Modest, Sergey, Arjona (Xavi Jaime, 77′), Oribe, Marcel i Roger (Xavi Fabra, 77′).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Méndez, Víctor, Alcover, Alfred (Joel, 84′), Juanan, Josu (Elhadji, 66′) i Óscar Muñoz (Alberto, 74′).

Gols: 0-1 Carroza (71’), 0-2 Alberto (93’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Girona), ha amonestat Cristian (25′), Mañé (34′), Torre (81′) i Modest (87′) pels locals i Alberto (77′), Elhadji (79′) i Alfred (81′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 37 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Cambrils.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

AE Prat 3-2 Palamós CF
CE Europa 2-2 FC Vilafranca
CF Gavà 2-0 UE Vilassar de Mar
Terrassa FC 1-0 Cerdanyola del Vallès FC
CE L’Hospitalet 2-0 UA Horta
FC Santfeliuenc 0-1 RCD Espanyol ‘B’
FC Santboià 0-0 FC Ascó
UE Figueres 0-1 EC Granollers
CF Pobla de Mafumet 2-0 UE Castelldefels

CLASSIFICACIÓ (J37)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS