El Sant Andreu vol jugar la Copa

El Sant Andreu disputa l’últim partit de lliga d’aquesta temporada diumenge al migdia (12:00h) contra el Figueres al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren depèn de si mateix per quedar segon, assegurant el partit de tornada a casa a la primera eliminatòria de la promoció d’ascens. El segon lloc també dóna accés a jugar la Copa del Rei la temporada vinent. Cal recordar que les entrades costen només dos euros (excepte Tribuna) per a aquest encontre.

Demà acaba la lliga, una competició en què el Sant Andreu ha estat pràcticament imbatible. L’equip de Mikel Azparren vol jugar la Copa del Rei la temporada vinent, i per a això cal assegurar el segon lloc. I cap escenari és millor que el Narcís Sala, amb l’afició celebrant que els quadribarrats jugaran la promoció d’ascens i animant fins l’últim minut de la lliga per a aconseguir ser segons.

Un empat també permetria que el Sant Andreu fos subcampió, sempre que L’Hospitalet no sumés els tres punts a Palamós. A priori els riberencs tenen un desplaçament assequible perquè els empordanesos estan descendits, però el degà voldrà acomiadar la Tercera Divisió amb una victòria al seu estadi. En tot cas, els andreuencs cercaran la victòria per a arribar a la primera eliminatòria en dinàmica positiva.

El Figueres va deixar el Sant Andreu pràcticament sense opcions la penúltima jornada de la temporada passada guanyant per la mínima al Narcís Sala (0-1). Aquest factor és ben present a la memòria andreuenca. Salvat, a mitja taula i després de tres encontres sense guanyar, els figuerencs intentaran tornar a fer la guitza als quadribarrats.

Cal tenir en compte que Juanma, amb quatre grogues, és l’únic andreuenc que es perdria el partit d’anada en el cas que veiés una targeta. Això sí, qualsevol jugador que fos expulsat també es perdria el primer encontre de la promoció d’ascens.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va endur-se els tres punts de Vilatenim remuntant el partit els últims cinc minuts (2-3). La temporada passada els figuerencs van guanyar els dos enfrontaments contra el Sant Andreu (3-1 i 0-1). L’anterior, el Sant Andreu va guanyar a casa (1-0) i va empatar a l’Alt Empordà (2-2).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb David López, Luismi ni Kuku per lesió. Azparren recupera Dani Guerrero després d’haver complert un partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

UE SANT ANDREU – UE FIGUERES

Competició: Jornada 38 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 13 de maig, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Josep Maria Santiago Vicente (Lleida)
Seguiment: @uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS