‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

La UE Sant Andreu i la Coordinadora Andreuenca han organitzat una ‘Fan Zone‘ per tots els aficionats diumenge a partir de les 11:00h a l’aparcament del Narcís Sala. La festa quadribarrada s’allargarà fins l’arribada dels jugadors, aproximadament a les 17:30h.

Hi haurà música, un futbolí humà, una botifarrada popular per tres euros (es poden adquirir tiquets abans de diumenge), i servei de bar. Tant la botifarrada com el bar els gestionarà la Coordinadora i els beneficis es destinaran a ‘tifos’ i a finançar el pròxim desplaçament si el Sant Andreu accedeix a la segona eliminatòria.

Us convidem a viure les hores prèvies del partit a la ‘Fan Zone’ i després a animar l’equip des de l’escalfament!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

No val a badar a la lliga

Premsa20 d'octubre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa20 d'octubre de 2018

Preus i venda anticipada: Sant Andreu – Atlético de Madrid

Premsa19 d'octubre de 2018

Gloriosa Unió Esportiva Sant Andreu (1-0)

Premsa18 d'octubre de 2018