Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

El Sant Andreu ha aconseguit un triomf imporantíssim a El Maulí gràcies a un gol de Dani Guerrero a la segona meitat. Una jugada d’estratègia ha servit perquè el capità doni avantatge a l’equip de Mikel Azparren, expulsat en els minuts final de l’encontre. Segovia, amb dues aturades espectaculars, i la línia defensiva han resistit els atacs de l’Antequera.

Els quadribarrats tornen d’Andalusia amb gran botí. El Sant Andreu ha patit de valent durant una primera meitat en què l’Antequera ha dominat i ha creat una sensació constant de perill sobre la porteria de Segovia. Especialment productiva ha estat la banda dreta, formada per Juanjo i Diego, que han estat un maldecap, així com la mobilitat de Juanfri i les passades filtrades de Cala i Luisillo.

Segovia va matenir la porteria a zero amb dues intervencions de molt mèrit.

L’assistent ha anul·lat un gol de Víctor per un fora de joc inexistent d’Óscar en la rematada anterior (18’) després de rebre una gran passada de Josu. Més enllà d’aquesta jugada, l’Antequera ha dominat la primera part. Una volea de Del Moral ha estat el primer avís (14’), i Diego ho ha provat des de lluny (28’). Els locals percudien amb diverses centrades que Noguera i Carroza rebutjaven, però el Sant Andreu patia per mantenir la possessió de la pilota a causa de la precipitació.

Aleshores ha aparegut Segovia. El porter quadribarrat s’ha fet enorme, gegant, per treure un peu miraculós i evitar el gol de Del Moral a boca de canó (43’). A la represa, de nou Segovia ha salvat un u contra u amb Luisillo per mantenir la porteria a zero (48’). El Sant Andreu no trobava la manera de crear ocasions de gol, i ha estat en una acció d’estratègia quan els andreuencs han donat un cop definitiu a l’Antequera.

Primer gol de la temporada de Dani Guerrero. | Fotografia: Adrià Giménez

La pissarra ha dibuixat una centrada de David López a l’interior de l’àrea, on Dani Guerrero, completament sol, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una gran rematada (59’). Eufòria a la grada andreuenca, que ha resistit sota la pluja i ha animat el Sant Andreu en tot moment. Els d’Azparren s’han sentit més còmodes, amb possessions més llargues de pilota, i no han deixat que l’Antequera creés tant perill sobre la porteria.

Tot i això, ha tocat patir. Llamas, Carroza, Noguera i David López han estat un baluard i no han permès rematades. El mig del camp, amb Alcover, Víctor, Dani Guerrero i Josu, també ha fet un gran esforç defensiu. Llamas ha destarotat una jugada perillosíssima de Cala i a tres minuts pel final, llençant-se a terra, Noguera ha evitat un xut franc dels locals. El Sant Andreu ha pogut sentenciar en un contracop entre Alberto i Juanan, però la defensa local ha resolt amb encert.

Els andreuencs, incansables a la grada malgrat la pluja.

L’àrbitre ha fet embogir el partit expulsant Azparren per protestar una falta, sense amonestació prèvia, i afegint set minuts. El Sant Andreu ha resistit numantinament i no ha cedit més ocasions als andalusos, que han vist com se’ls escapava un partit en què han tingut oportunitats per marcar. Triomf vital dels quadribarrats, però l’eliminatòria es decidirà diumenge vinent al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Antequera CF (0): Luisma, Juanjo, Torres (Coco, 80’), Portillo, Soto, Rafilla, Luisillo, Cala (Del Pozo, 69’), Diego, Del Moral I Juanfri (Eloy, 63’)

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Alberto, 78’), Alcover, Víctor, Alfred (Juanan, 58’), Josu I Óscar Muñoz (Elhadji, 70’).

Gol: 0-1 Guerrero (59′).

Àrbitre: Sr. De Oses Bumedien (del. Melilla), ha amonestat Juanfri, Torres i Conejo pels locals i Alfred, David López i Josu pels visitants. Ha expulsat Mikel Azparren al final del partit per protestar una falta.

Incidències: partit corresponent a l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona Divisió B, disputat a l’estadi El Maulí.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS