Guerrero: ‘El Sant Andreu ha d’aspirar al màxim’

S’acosta el partit d’anada de la promoció d’ascens. El Sant Andreu jugarà diumenge al camp de l’Antequera i l’equip de Mikel Azparren ja prepara l’enfrontament amb el conjunt andalús. El capità, Dani Guerrero, ha fet balanç de la temporada i ha valorat l’emparellament d’aquesta primera eliminatòria.

‘El Sant Andreu ha d’aspirar al màxim, sobretot a Tercera Divisió’, ha afirmat Guerrero, que ha destacat també l’autoexigència que s’imposa el vestidor. El capità quadribarrat ha lloat de la regularitat que ha tingut el Sant Andreu enguany i de la importància de mantenir el bloc de jugadors de la temporada passada i d’incorporar futbolistes que han incrementat el nivell de l’equip.

Respecte de la promoció d’ascens, Guerrero ha afirmat que, per la seva experiència en aquest tipus d’eliminatòries, el factor emocional serà clau i que cal controlar-lo. En aquest sentit, sobre l’Antequera ha dit que cal centrar-se en el partit d’anada i intentar treure un bon resultat per a rematar l’eliminatòria al Narcís Sala amb l’afició quadribarrada.

El capità també va enviar un missatge a l’afició dilluns després del sorteig.

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018