Jordi Méndez: ‘La solidesa defensiva és una de les claus per ser a on som’

El quart capità del Sant Andreu, Jordi Méndez, ha demostrat la seva polivalència en defensa durant tota la temporada. Pot ocupar qualsevol de les quatre posicions de la línia defensiva i s’ha convertit en un comodí en els esquemes de l’entrenador, Mikel Azparren. A més, és un jugador del planter i que fins i tot es va desplaçar amb l’afició andreuenca al camp del Ponferrada en la darrera promoció d’ascens a Segona A l’any 2010. Després que el Sant Andreu hagi superat la primera eliminatòria de la promoció d’ascens enfront de l’Antequera CF i ha estat emparellat amb el CD Castelló, el futbolista ha valorat el moment que travessa l’equip.

‘Tots tenim sensacions molt bones i estem molt units lluitant pel mateix objectiu’ ha remarcat Méndez.  Pel que fa a l’eliminatòria contra el CD Castelló ha explicat que ‘serà un rival complicat i que s’ha d’afrontar aquest duel com vam fer contra l’Antequera. S’ha de seguir treballant i ser fidels a què ens ha portat fins aquí’.

El defensa quadribarrat ha manifestat que ‘la solidesa defensiva és una de les claus per ser a on som. Si marquem i no encaixem, el partit sempre serà nostre’ i ha afegit que ‘la qüestió de ser un comodí en defensa bàsicament és que qualsevol futbolista vol jugar, sigui en la posició que sigui, i ajudar l’equip’.

Jordi Méndez és un jugador de la casa, format al planter del Sant Andreu i ha interioritzat perfectament els valors andreuencs. Dibuixa un somriure quan explica que ‘torno a reviure el que vaig sentir de petit. És la il·lusió de tornar a veure el Sant Andreu a Segona Divisió B i jugar la promoció d’ascens’.

Méndez es va desplaçar amb l’afició andreuenca al camp del Ponferrada en la darrera promoció d’ascens a Segona A. ‘Aquell playoff va ser trist perquè no vam poder aconseguir l’ascens, però aquell any va ser increïble. Ara viure-ho des de dins és una altra perspectiva perquè al final estic en el vestidor i passant nervis, però segueix sent un fet incomparable‘.

Per últim, el defensa quadribarrat ha lloat l’afició i ha remarcat que l’equip al final de cada partit els ho agraïm. ‘Els que duem més temps al Sant Andreu hem estat amb l’afició animant, quan no estàvem en el primer equip, i ara els agraïm que mai han deixat de remar amb nosaltres. L’afició és un jugador més i una gran ajuda’.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS