Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

El Sant Andreu ha aconseguit una valuosa victòria en l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens al camp de l’Antequera (0-1). Els andreuencs han hagut de patir a El Maulí, però han aconseguit el triomf amb un gol del capità, Dani Guerrero, mitjançant una jugada d’estratègia. Josu Rodríguez ha estat un dels homes més actius en l’atac quadribarrat i també s’ha hagut de sacrificar molt en l’apartat defensiu, com la resta de l’equip.

Josu ha explicat que ‘l’equip ha treballat bé. Durant la setmana sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha vist reflectit en el resultat final’. Els andreuencs els hi ha costat entrar al partit durant la primera part, però en el segon temps ‘hem sortit bastant millor i ha arribat el gol en jugada d’estratègia, que aquest any ens està sortint molt bé’.

L’extrem quadribarrat ha destacat la competitivitat del Sant Andreu, ja que ‘hem sabut patir, que en aquestes eliminatòries és importantíssim’. A més, l’equip s’ha fet fort en defensa i no ha encaixat cap gol. ‘Sabíem que mantenir la porteria a zero ens donaria alguna oportunitat, perquè en els partits hi ha mini fases i sabíem que nosaltres som perillosos tant a pilota aturada com amb les transicions ofensives’.

Josu ha reconegut el ‘mèrit increïble de l’afició andreuenca desplaçada a El Maulí. ‘Són tretze hores de viatge (en autocar). Han vingut fins a Antequera i s’agraeix molt l’ajuda que ens han donat des de fora’. Pel que fa a la tornada de l’eliminatòria, Josu ha manifestat que serà un partit difícil, però que ‘sortirem a guanyar. Necessitem l’ajuda de tot el Narcís Sala, com ha fet durant tota la temporada, però en la promoció d’ascens una mica més perquè és molt complicat’.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS