L’hora de la veritat

El Sant Andreu disputa l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens diumenge a la tarda (19:00h) a Antequera. Arriba l’hora de la veritat per l’equip de Mikel Azparren, que cercarà un bon resultat per a guanyar el doble duel al Narcís Sala. Un nombrós grup d’andreuencs es desplacen a la ciutat malaguenya per donar suport als quadribarrats. Tota la plantilla viatja per a fer pinya davant aquest repte.

La fase d’ascens ja és aquí. Després de centenars d’hores de feina, entrenaments i partits, el Sant Andreu es planta a El Maulí. L’estadi de l’Antequera serà l’escenari del debut de l’equip d’Azparren en una promoció d’ascens que la temporada passada es va escapar per poc, però que enguany ha il·lusionat molt a tota l’afició andreuenca. Disputar aquesta primera eliminatòria és un premi a l’esforç i ara toca concentrar-se. De fet, tota la plantilla viatja per a fer pinya.

L’expedició quadribarrada surt aquest vespre del Narcís Sala en direcció Antequera. És previst que el Sant Andreu hi arribi dissabte al matí, i per tant els jugadors tindran més d’un dia de descans abans d’afrontar aquest partit tan important. A més, hi haurà dues sessions d’entrenament per a estirar els músculs i acabar de preparar l’encontre.

El Sant Andreu ha de fer valdre la seva solidesa defensiva per a superar l’eliminatòria. L’objectiu és almenys marcar a domicili i encarar el partit de tornada amb un bon resultat que permeti guanyar l’eliminatòria al Narcís Sala. L’Antequera és un equip que aposta pel joc de possessió i amb un mig del camp sòlid i amb jugadors amb arribada. A més, el porter també ha estat el menys golejat del seu grup.

Presència quadribarrada

Hi haurà presència d’un bon grup d’aficionats andreuencs a El Maulí. L’autocar de la Coordinadora Andreuenca hi viatja ple, amb cinquanta-tres places reservades. A més, diversos aficionats viatgen en cotxe particular i en avió a Màlaga. El Sant Andreu estarà ben acompanyat per una afició que no pararà d’animar! 

Pels que no us desplaceu, us recordeu que podeu anar al Centre Cultural Els Catalanistes a veure el partit en pantalla gegant per patir i (esperem!) celebrar els gols junts!

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi per lesió. La resta de la plantilla està disponible, excepte David López i Kuku que són dubte. L’Antequera té la baixa confirmada de Mauro per lesió.

ANTEQUERA CF – UE SANT ANDREU

Competició: partit d’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona Divisió B
Horari: diumenge 20 de maig, a les 19:00h
Estadi: El Maulí
Arbitratge: Francisco De Oses Bumedien (del. Melilla), assistit per Outman Mohamed El Mehedi (Melilla) i Joaquín Barrera Barroso (Melilla)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Footters (streaming).

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018