L’hora de la veritat

El Sant Andreu disputa l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens diumenge a la tarda (19:00h) a Antequera. Arriba l’hora de la veritat per l’equip de Mikel Azparren, que cercarà un bon resultat per a guanyar el doble duel al Narcís Sala. Un nombrós grup d’andreuencs es desplacen a la ciutat malaguenya per donar suport als quadribarrats. Tota la plantilla viatja per a fer pinya davant aquest repte.

La fase d’ascens ja és aquí. Després de centenars d’hores de feina, entrenaments i partits, el Sant Andreu es planta a El Maulí. L’estadi de l’Antequera serà l’escenari del debut de l’equip d’Azparren en una promoció d’ascens que la temporada passada es va escapar per poc, però que enguany ha il·lusionat molt a tota l’afició andreuenca. Disputar aquesta primera eliminatòria és un premi a l’esforç i ara toca concentrar-se. De fet, tota la plantilla viatja per a fer pinya.

L’expedició quadribarrada surt aquest vespre del Narcís Sala en direcció Antequera. És previst que el Sant Andreu hi arribi dissabte al matí, i per tant els jugadors tindran més d’un dia de descans abans d’afrontar aquest partit tan important. A més, hi haurà dues sessions d’entrenament per a estirar els músculs i acabar de preparar l’encontre.

El Sant Andreu ha de fer valdre la seva solidesa defensiva per a superar l’eliminatòria. L’objectiu és almenys marcar a domicili i encarar el partit de tornada amb un bon resultat que permeti guanyar l’eliminatòria al Narcís Sala. L’Antequera és un equip que aposta pel joc de possessió i amb un mig del camp sòlid i amb jugadors amb arribada. A més, el porter també ha estat el menys golejat del seu grup.

Presència quadribarrada

Hi haurà presència d’un bon grup d’aficionats andreuencs a El Maulí. L’autocar de la Coordinadora Andreuenca hi viatja ple, amb cinquanta-tres places reservades. A més, diversos aficionats viatgen en cotxe particular i en avió a Màlaga. El Sant Andreu estarà ben acompanyat per una afició que no pararà d’animar! 

Pels que no us desplaceu, us recordeu que podeu anar al Centre Cultural Els Catalanistes a veure el partit en pantalla gegant per patir i (esperem!) celebrar els gols junts!

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi per lesió. La resta de la plantilla està disponible, excepte David López i Kuku que són dubte. L’Antequera té la baixa confirmada de Mauro per lesió.

ANTEQUERA CF – UE SANT ANDREU

Competició: partit d’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona Divisió B
Horari: diumenge 20 de maig, a les 19:00h
Estadi: El Maulí
Arbitratge: Francisco De Oses Bumedien (del. Melilla), assistit per Outman Mohamed El Mehedi (Melilla) i Joaquín Barrera Barroso (Melilla)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Footters (streaming).

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS