Óscar Muñoz: ‘Estem en el millor moment’

El Sant Andreu ha superat la primera eliminatòria de la promoció d’ascens contra l’Antequera CF. El conjunt dirigit per Mikel Azparren s’ha mostrat com un equip molt sòlid i que sap competir al màxim. El següent rival dels andreuencs és el CD Castelló. El davanter, Óscar Muñoz, s’ha guanyat la titularitat a la punta de l’atac quadribarrat en aquest tram final de temporada i és el tercer màxim golejador de l’equip, amb 8 dianes, només superat per Josu (9) i Elhadji (10).

Óscar Muñoz ha valorat positivament la gran eliminatòria que ha fet el Sant Andreu contra l’Antequera. ‘Vam treure un molt bon resultat de El Mauli. Al Narcís Sala ens hem avançat aviat en el marcador, però al tram final hem hagut de patir tant per l’expulsió d’Alcover com pel penal’ i afegeix que el conjunt quadribarrat és ‘just vencedor de l’eliminatòria‘.

Pel que fa al partit de la segona ronda contra el CD Castelló, Óscar Muñoz ha remarcat que seran dos partits molts competits. ‘Anirem a Castàlia per intentar aconseguir un bon resultat i poder culminar-ho al Narcís Sala per passar a la següent eliminatòria davant la nostra afició’.

El davanter ha explicat que es troba bé físicament i que ha deixat enrere uns problemes al pubis. De fet, ha afirmat que tot l’equip ‘estem en el millor moment i amb molta confiança pel que ens queda. Ens queden quatre partits per tornar a Segona B, que és l’objectiu’.

El golejador quadribarrat ha parlat de com va ser el seu fitxatge pel Sant Andreu. ‘És cert que quan estàs a Segona B no vols baixar a Tercera, però vaig parlar bastant amb Azparren i amb jugadors amb qui havia jugat com Carroza i Segovia, que em van parlar molt bé del club. Si baixava a Tercera, el Sant Andreu era l’única opció que contemplava perquè sabia que tenia un projecte per pujar de categoria’.

Per últim Óscar Muñoz ha lloat la fidelitat i el suport de l’afició andreuenca. ‘El que vaig viure al Narcís Sala enfront de l’Antequera va ser espectacular. Feia molt de temps que no vivia alguna cosa semblant. L’afició està al costat de l’equip i ens ajuda per tenir un punt més a favor’.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS