Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

El Centre Cultural Els Catalanistes comptarà amb una pantalla gegant diumenge per veure el partit d’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens entre l’Antequera i el Sant Andreu. El partit l’havia de retransmetre Betevé, però l’associació ProLiga té els drets de l’encontre i no ha estat possible.

Per tant, el duel es podrà veure en streaming a través de la plataforma Footters. Es tracta d’un sistema de pagament, fet pel qual qualsevol aficionat podrà veure el partit pagant 2,99 euros. Només cal registrar un usuari en aquest enllaç i fer el pagament amb targeta bancària. Es recomana veure’l a través de telèfons mòbils o ordinadors no gaire antics, amb Google Chrome i bona connexió a Internet.

Us recordem que el podreu escoltar a SantAndreuRàdio.com i Ràdio Trinijove.

A més, el club informa que ja s’han venut tots els tiquets (53) de l’autocar que ha organitzat la Coordinadora Andreuenca. Gràcies per acompanyar l’equip a Antequera!

Més en

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018