Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

El Centre Cultural Els Catalanistes comptarà amb una pantalla gegant diumenge per veure el partit d’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens entre l’Antequera i el Sant Andreu. El partit l’havia de retransmetre Betevé, però l’associació ProLiga té els drets de l’encontre i no ha estat possible.

Per tant, el duel es podrà veure en streaming a través de la plataforma Footters. Es tracta d’un sistema de pagament, fet pel qual qualsevol aficionat podrà veure el partit pagant 2,99 euros. Només cal registrar un usuari en aquest enllaç i fer el pagament amb targeta bancària. Es recomana veure’l a través de telèfons mòbils o ordinadors no gaire antics, amb Google Chrome i bona connexió a Internet.

Us recordem que el podreu escoltar a SantAndreuRàdio.com i Ràdio Trinijove.

A més, el club informa que ja s’han venut tots els tiquets (53) de l’autocar que ha organitzat la Coordinadora Andreuenca. Gràcies per acompanyar l’equip a Antequera!

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018